Tekin’den ihtiyaç sahibi ailelere ziyaret

Güncel 10.10.2021 - 21:44, Güncelleme: 10.10.2021 - 21:44 2142+ kez okundu.
 

Tekin’den ihtiyaç sahibi ailelere ziyaret

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin’in eşi Merve Taştan Tekin, ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti.
Tekin ilçedeki ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret etti. Aile bireyleri ile yakından ilgilenerek talep ve sorunlarını dinleyen Tekin, devletin ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olduğunu hissettirmek, imkanlar çerçevesinde taleplerinin karşılanması ve ihtiyaçlarının giderilmesinde kendilerine yardımcı olmayı amaçladıklarını söyledi.Aileler de Tekin’in ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin’in eşi Merve Taştan Tekin, ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti.

Tekin ilçedeki ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret etti.
Aile bireyleri ile yakından ilgilenerek talep ve sorunlarını dinleyen Tekin, devletin ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olduğunu hissettirmek, imkanlar çerçevesinde taleplerinin karşılanması ve ihtiyaçlarının giderilmesinde kendilerine yardımcı olmayı amaçladıklarını söyledi.
Aileler de Tekin’in ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.