Tekin’den öğrencilere kitap desteği

Güncel 17.10.2021 - 19:59, Güncelleme: 17.10.2021 - 19:59 1232+ kez okundu.
 

Tekin’den öğrencilere kitap desteği

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, öğrencilere kitap desteğinde bulundu.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, Kurtalan Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen kitap dağıtım programa katıldı. Sınıfları gezerek öğrencilerimiz ile sohbet eden Tekin, Kurtalan Kaymakamlığınca temin edilen 5, 6, 7 ve 8. sınıflara yönelik akademik başarıyı arttırıcı kitapları öğrencilere dağıttı. Eğitime destek için her zaman hazır olduklarını belirten Tekin, bu kapsamında ilçede eğitim gören öğrencilere kitap dağıtımının devam edeceğini ifade etti.Düzenlenen etkinliğin ardından Tekin, okulda görev yapan idareci ve öğretmenler ile bir araya gelerek öğrencilerin eğitim durumları ve okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, öğrencilere kitap desteğinde bulundu.

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, Kurtalan Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen kitap dağıtım programa katıldı.
Sınıfları gezerek öğrencilerimiz ile sohbet eden Tekin, Kurtalan Kaymakamlığınca temin edilen 5, 6, 7 ve 8. sınıflara yönelik akademik başarıyı arttırıcı kitapları öğrencilere dağıttı.
Eğitime destek için her zaman hazır olduklarını belirten Tekin, bu kapsamında ilçede eğitim gören öğrencilere kitap dağıtımının devam edeceğini ifade etti.
Düzenlenen etkinliğin ardından Tekin, okulda görev yapan idareci ve öğretmenler ile bir araya gelerek öğrencilerin eğitim durumları ve okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.