Tekstilkent projesi hayata geçiyor

Güncel 25.10.2021 - 09:08, Güncelleme: 25.10.2021 - 09:08 1912+ kez okundu.
 

Tekstilkent projesi hayata geçiyor

Kurtalan Belediyesi ve Dicle Kalkınma Ajansı işbirliği ile hazırlanan Tekstilkent projesi hayata geçiyor.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın destekleri, Kurtalan Belediyesi ve Dicle Kalkınma Ajansı işbirliği ile genç işsizliği sorununun çözümü kapsamında kurulacak tekstil fabrikalarının ihale süreci başladı.2 Kasımda yapılacak yapım ihalesiyle projeye başlanacağını belirten Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, projenin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.Proje ile 800 kişiye iş sahasının açılacağını aktaran Tekin,“3 ayrı fabrika olarak yapılacak tekstilkent projemizin ihalesine çıkılmış olup 2 Kasım ihale tarihi olarak belirlenmiştir. Projeye destek veren Van İpekyolu Kaymakamı ve Başkan Vekili Sayın İhsan Emre Aydın ağabeyime, Dicle Kalkınma Ajansı yetkililerine ve projenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi. 
Kurtalan Belediyesi ve Dicle Kalkınma Ajansı işbirliği ile hazırlanan Tekstilkent projesi hayata geçiyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın destekleri, Kurtalan Belediyesi ve Dicle Kalkınma Ajansı işbirliği ile genç işsizliği sorununun çözümü kapsamında kurulacak tekstil fabrikalarının ihale süreci başladı.
2 Kasımda yapılacak yapım ihalesiyle projeye başlanacağını belirten Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, projenin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.
Proje ile 800 kişiye iş sahasının açılacağını aktaran Tekin,
“3 ayrı fabrika olarak yapılacak tekstilkent projemizin ihalesine çıkılmış olup 2 Kasım ihale tarihi olarak belirlenmiştir. Projeye destek veren Van İpekyolu Kaymakamı ve Başkan Vekili Sayın İhsan Emre Aydın ağabeyime, Dicle Kalkınma Ajansı yetkililerine ve projenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.