“Telafide Ben de Varım” toplantısı düzenlendi

Güncel 20.06.2021 - 20:19, Güncelleme: 20.06.2021 - 20:19 1353+ kez okundu.
 

“Telafide Ben de Varım” toplantısı düzenlendi

Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, “Telafide Ben de Varım” eğitimleri öncesinde koordinasyon toplantısı düzenledi. Toplantıda faaliyetler ve etkinlikler görüşüldü.
Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak, Covid19 salgını sürecinde gerçekleştirilen seyreltilmiş, uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde çocukların fiziksel, sosyal duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile desteklemek amacıyla "Telafide Ben de Varım" Programı hazırlandı. Uygulanacak program kapsamında Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, şube müdürleri ve okul müdürlerinin katılımıyla Kurtalan Öğretmenevi’nde toplantı yapıldı.Toplantıda "Telafide Ben de Varım" programı hakkında okul müdürleri bilgilendirildi. Bu kapsamda yapılacak çalışmalar ele alınarak tasarım beceri atölyelerinin oluşturulması, öğrenci ve öğretmenlerin Tubitak ve AB projelerine yönlendirmesi, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı için yapılacak hazırlıklar, okullarının akademik başarılarının değerlendirilmesi, veli ve öğrencilerle ile aktif iletişim kanallarının kullanılması, okulların sene sonu işlemlerinin eksiksiz yapılması gibi konularda değerlendirmeler yapıldı.Daha sonra "Telafide Ben de varım" sitesinin tanıtımı yapıldı. Eğitim ve etkinliklere nasıl giriş yapılacağı anlatıldıktan sonra soru cevap kısmı ile toplantı sonlandırıldı.
Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, “Telafide Ben de Varım” eğitimleri öncesinde koordinasyon toplantısı düzenledi. Toplantıda faaliyetler ve etkinlikler görüşüldü.

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak, Covid19 salgını sürecinde gerçekleştirilen seyreltilmiş, uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde çocukların fiziksel, sosyal duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile desteklemek amacıyla "Telafide Ben de Varım" Programı hazırlandı.
Uygulanacak program kapsamında Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, şube müdürleri ve okul müdürlerinin katılımıyla Kurtalan Öğretmenevi’nde toplantı yapıldı.
Toplantıda "Telafide Ben de Varım" programı hakkında okul müdürleri bilgilendirildi. Bu kapsamda yapılacak çalışmalar ele alınarak tasarım beceri atölyelerinin oluşturulması, öğrenci ve öğretmenlerin Tubitak ve AB projelerine yönlendirmesi, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı için yapılacak hazırlıklar, okullarının akademik başarılarının değerlendirilmesi, veli ve öğrencilerle ile aktif iletişim kanallarının kullanılması, okulların sene sonu işlemlerinin eksiksiz yapılması gibi konularda değerlendirmeler yapıldı.
Daha sonra "Telafide Ben de varım" sitesinin tanıtımı yapıldı. Eğitim ve etkinliklere nasıl giriş yapılacağı anlatıldıktan sonra soru cevap kısmı ile toplantı sonlandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.