TOKİ hizmet bekliyor

Güncel 24.01.2021 - 21:23, Güncelleme: 24.01.2021 - 21:23 1498+ kez okundu.
 

TOKİ hizmet bekliyor

Kültür Mahallesinde bulunan 132. Dairelik TOKİ lojmanlarının bulunduğu site bakımsızlık ve ilgisizlikten dökülüyor.
2005 yılında yapımı tamamlanan ve tamamlandığı günden bu yana bir çivi çakılmayan TOKİ konutlarının, çevre düzenlemesi ve yolları acınacak duruma geldi.İlgisizlikten ve yetkililerin duyarsızlığından yakınan TOKİ sakinleri, üvey evlat muamelesi görmeleri nedeniyle tepkili.Sitenin yöneticisi Selahattin Ceylan, defalarca yetkili kurumlara başvuruda bulunmalarına rağmen bir sonuç almadıklarını kaydetti.İlçenin sınırları içinde bulunan ve tüm hizmetlerden mahrum bırakılan TOKİ sakinlerinin sorunlarına bir an önce çözüm bulunması gerektiğini belirterek,“Aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmalarının yapılması için onlarca kez yetkili kurumlara giderek dilekçeler yazdık. Maalesef bu dilekçelerimiz hep sumen altı edildi. TOKİ içinde bulunan yollarda araçlar bile ilerlemekte güçlük çekiyor. Birkaç kez kendi imkanlarımızla yollarımızı onardık fakat imkanlarımız kısıtlı olduğu için eski haline geri döndü. Yetkililere TOKİ’nin ilçe sınırları içinde bulunduğunu ve hizmet beklediğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Biz vaat değil hizmet bekliyoruz” dedi.
Kültür Mahallesinde bulunan 132. Dairelik TOKİ lojmanlarının bulunduğu site bakımsızlık ve ilgisizlikten dökülüyor.

2005 yılında yapımı tamamlanan ve tamamlandığı günden bu yana bir çivi çakılmayan TOKİ konutlarının, çevre düzenlemesi ve yolları acınacak duruma geldi.
İlgisizlikten ve yetkililerin duyarsızlığından yakınan TOKİ sakinleri, üvey evlat muamelesi görmeleri nedeniyle tepkili.
Sitenin yöneticisi Selahattin Ceylan, defalarca yetkili kurumlara başvuruda bulunmalarına rağmen bir sonuç almadıklarını kaydetti.
İlçenin sınırları içinde bulunan ve tüm hizmetlerden mahrum bırakılan TOKİ sakinlerinin sorunlarına bir an önce çözüm bulunması gerektiğini belirterek,
“Aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmalarının yapılması için onlarca kez yetkili kurumlara giderek dilekçeler yazdık. Maalesef bu dilekçelerimiz hep sumen altı edildi. TOKİ içinde bulunan yollarda araçlar bile ilerlemekte güçlük çekiyor. Birkaç kez kendi imkanlarımızla yollarımızı onardık fakat imkanlarımız kısıtlı olduğu için eski haline geri döndü. Yetkililere TOKİ’nin ilçe sınırları içinde bulunduğunu ve hizmet beklediğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Biz vaat değil hizmet bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.