TOKİ Konutları yükseliyor

Güncel 29.08.2021 - 18:06, Güncelleme: 29.08.2021 - 18:06 1324+ kez okundu.
 

TOKİ Konutları yükseliyor

İlçemizde yapımına başlanan 110 adet TOKİ konutlarında çalışmalar tam gaz devam ediyor.
Yüklenici firma sahibi hemşerimiz Adil Uyanık, verilen süre içerisinde dairelerin yapılarak hak sahiplerine teslim etmeyi amaçladıklarını söyledi. Konutların son teknoloji kullanılarak yapıldığını belirten Uyanık "Kurtalanlı firma olarak bu tür büyük projeleri yaparak istihdama önemli katkı sunuyoruz. Çalışanlarımızın çoğu memleketimizin insanları ve bu bizi mutlu ediyor. Çünkü insanlarımızın geçim derdine çare olmanın sorumluluğunu taşıyoruz. Bizi bu seviyeye getiren Kurtalan halkıdır, dolaysıyla bunun karşılığında yine Kurtalanlı'ların kazanması bir vefa borcumuzdur." dedi.Başka şehirlerdeki işlerinde de Kurtalanlı'lara öncelik verdiğini aktaran Uyanık, TOKİ dairelerinin sahiplerine hayırlı olsun temennisinde bulundu.
İlçemizde yapımına başlanan 110 adet TOKİ konutlarında çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Yüklenici firma sahibi hemşerimiz Adil Uyanık, verilen süre içerisinde dairelerin yapılarak hak sahiplerine teslim etmeyi amaçladıklarını söyledi.
Konutların son teknoloji kullanılarak yapıldığını belirten Uyanık "Kurtalanlı firma olarak bu tür büyük projeleri yaparak istihdama önemli katkı sunuyoruz. Çalışanlarımızın çoğu memleketimizin insanları ve bu bizi mutlu ediyor. Çünkü insanlarımızın geçim derdine çare olmanın sorumluluğunu taşıyoruz. Bizi bu seviyeye getiren Kurtalan halkıdır, dolaysıyla bunun karşılığında yine Kurtalanlı'ların kazanması bir vefa borcumuzdur." dedi.
Başka şehirlerdeki işlerinde de Kurtalanlı'lara öncelik verdiğini aktaran Uyanık, TOKİ dairelerinin sahiplerine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.