Toplum Sağlığı Merkezinin Yılsonu Sergisi Göz Kamaştırdı

Güncel 06.11.2022 - 20:42, Güncelleme: 06.11.2022 - 20:42 1525+ kez okundu.
 

Toplum Sağlığı Merkezinin Yılsonu Sergisi Göz Kamaştırdı

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi'nde (TRSM) tedavi gören hastalar, sergi açtı.
El emeği, göz nuru ürünlerin sergi açılışı, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof . Dr. Selahattin Vural ve diğer yetkililer tarafından yapıldı. Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen programda,; Toplum Sağlığı Merkezinin faaliyetleri anlatıldı. Toplum Sağlığı merkezinde tedavi gören hastalar şarkılar söyleyerek, halaylar çekti.Vali eşi Hanımefendi Güney Hacıbektaşoğlu; sergi alanını gezerek, inceldi. Sergide emeği geçenlere teşekkür etti.
Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi'nde (TRSM) tedavi gören hastalar, sergi açtı.

El emeği, göz nuru ürünlerin sergi açılışı, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof . Dr. Selahattin Vural ve diğer yetkililer tarafından yapıldı.
Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen programda,; Toplum Sağlığı Merkezinin faaliyetleri anlatıldı. Toplum Sağlığı merkezinde tedavi gören hastalar şarkılar söyleyerek, halaylar çekti.
Vali eşi Hanımefendi Güney Hacıbektaşoğlu; sergi alanını gezerek, inceldi. Sergide emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.