TUNA’DAN KURTALANSPOR’A DESTEK

Spor 05.12.2021 - 22:13, Güncelleme: 05.12.2021 - 22:13 1156+ kez okundu.
 

TUNA’DAN KURTALANSPOR’A DESTEK

Demokrasi ve Atılım Partisi (Deva) Kurtalan ilçe Başkanı M. Zakir Tuna’dan Kurtalanspor’a maddi destek sözü
Demokrasi ve Atılım Partisi (Deva) Kurtalan ilçe Başkanı M. Zakir Tuna, Bölgesel Amatör Ligi’nde Siirt’i temsil eden Kurtalanspor’a maddi destek sözü verdi.Kurtalan Şehir Stadı’nda oynanan Kurtalanspor-Van Yol Spor karşılaşmasında Kurtalanspor Kulüp başkanı Fırat Angün’den kulübün sorunları hakkında bilgi alan Tuna, amatör spor kulüplerine yeterli desteğin verilmediğini belirtti.Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması için sporun önemli olduğunu vurgulayan Tuna,“DEVA Partisi ilçe başkanı olarak bizler de elimizi taşın altına koyarak, az çok demeden maddi destekte bulunup, imkanlar dahilinde zaman zaman gerekli desteği vermeye devam edeceğiz. İlçemizin tek takımı olması hasebiyle ve sosyal alanların ve organizasyonların pek olmaması, elbetteki halkımızın sosyal anlamda sadece spora, futbola yönelmesi ve bunun da desteklenmesi gerektiği kanaatindeyim. Geçmiş tarihinde 3. Ligde mücadele edip güzel başarılara imza atan; tek takımımız olan Kurtalanspor’a tüm kamuoyunun gerekli desteği sağlamalarını diliyorum.Bu vesileyle bugün Van Yolspor’a karşı elde ettiğimiz güzel futbol ve galibiyetten dolayı da takımımız Kurtalanspor’u tebrik ediyorum.” dedi. 
Demokrasi ve Atılım Partisi (Deva) Kurtalan ilçe Başkanı M. Zakir Tuna’dan Kurtalanspor’a maddi destek sözü

Demokrasi ve Atılım Partisi (Deva) Kurtalan ilçe Başkanı M. Zakir Tuna, Bölgesel Amatör Ligi’nde Siirt’i temsil eden Kurtalanspor’a maddi destek sözü verdi.
Kurtalan Şehir Stadı’nda oynanan Kurtalanspor-Van Yol Spor karşılaşmasında Kurtalanspor Kulüp başkanı Fırat Angün’den kulübün sorunları hakkında bilgi alan Tuna, amatör spor kulüplerine yeterli desteğin verilmediğini belirtti.
Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması için sporun önemli olduğunu vurgulayan Tuna,
“DEVA Partisi ilçe başkanı olarak bizler de elimizi taşın altına koyarak, az çok demeden maddi destekte bulunup, imkanlar dahilinde zaman zaman gerekli desteği vermeye devam edeceğiz.
İlçemizin tek takımı olması hasebiyle ve sosyal alanların ve organizasyonların pek olmaması, elbetteki halkımızın sosyal anlamda sadece spora, futbola yönelmesi ve bunun da desteklenmesi gerektiği kanaatindeyim.
Geçmiş tarihinde 3. Ligde mücadele edip güzel başarılara imza atan; tek takımımız olan Kurtalanspor’a tüm kamuoyunun gerekli desteği sağlamalarını diliyorum.
Bu vesileyle bugün Van Yolspor’a karşı elde ettiğimiz güzel futbol ve galibiyetten dolayı da takımımız Kurtalanspor’u tebrik ediyorum.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.