Tuna’dan mitinge katılanlara teşekkür

Güncel 02.10.2022 - 19:59, Güncelleme: 02.10.2022 - 19:59 2238+ kez okundu.
 

Tuna’dan mitinge katılanlara teşekkür

Demokrasi ve Atılım Partisi Kurtalan İlçe Başkanı Zakir Tuna genel başkanları Ali Babacan’ın Siirt mitingine katılım sağlayan Kurtalan halkına teşekkür etti.
Tuna, Babacan’ın Siirt 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlediği mitinge yoğun bir katılım sağlandığını söyledi.Genel Başkanları Ali Babacan’ın coşkuyla karşılandığını belirten Tuna,"25 Eylül Pazar günü partimiz Siirt’te geniş katılımlı bir miting yaptı. Mitingimizi onurlandıran genel başkanımız Ali Babacan ve kıymetli eşleri Zeynep Babacan’a, Genel Başkan Yardımcılarımıza teşekkür ediyoruz. Siirt’te kıymetli vatandaşlarımızın partimize gösterdiği teveccüh bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir.Mitingimizde bizi yalnız bırakmayarak partimizin değerli yöneticileri ve teşkilatlarına, Demokrasi Meydanını doldurarak destek ve sevgilerini gösteren kadirşinas hemşerilerimize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. "
Demokrasi ve Atılım Partisi Kurtalan İlçe Başkanı Zakir Tuna genel başkanları Ali Babacan’ın Siirt mitingine katılım sağlayan Kurtalan halkına teşekkür etti.

Tuna, Babacan’ın Siirt 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlediği mitinge yoğun bir katılım sağlandığını söyledi.
Genel Başkanları Ali Babacan’ın coşkuyla karşılandığını belirten Tuna,
"25 Eylül Pazar günü partimiz Siirt’te geniş katılımlı bir miting yaptı. Mitingimizi onurlandıran genel başkanımız Ali Babacan ve kıymetli eşleri Zeynep Babacan’a, Genel Başkan Yardımcılarımıza teşekkür ediyoruz. Siirt’te kıymetli vatandaşlarımızın partimize gösterdiği teveccüh bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir.
Mitingimizde bizi yalnız bırakmayarak partimizin değerli yöneticileri ve teşkilatlarına, Demokrasi Meydanını doldurarak destek ve sevgilerini gösteren kadirşinas hemşerilerimize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.