Vali Hacıbektaşoğlu, 10 Ocak İdareciler Günü’nü Kutladı

Güncel 16.01.2022 - 20:53, Güncelleme: 16.01.2022 - 20:53 1767+ kez okundu.
 

Vali Hacıbektaşoğlu, 10 Ocak İdareciler Günü’nü Kutladı

Vali hacıbektaşoğlu, “Mülki İdare Amirleri, Devlet Ve Millet Arasında Sevgi Ve Güven Köprüleridir.”
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, mülki idare amirleriyle ''10 Ocak İdareciler Günü'' nedeniyle bir araya geldi.Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesi Kızlar Tepesi Parkı’nda kentte görev yapan Vali Yardımcıları Samet Öztürk, Fatih Kurtve ilçe kaymakamlarının katıldığı yemekte, tüm mülki idare amirlerinin günlerini kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.Vali Hacıbektaşoğlu;“İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışı içinde ülkesine ve milletine hizmet etme bilinci ile görev yapan mülki idare amirleri, devletin en köklü ve en temel yapı taşlarından biridir.” dedi.Mülki idare amirleri, Milletimizin birliği, beraberliği, huzuru, refahı, güvenliği ve ülkemizin kalkınması için önemli hizmetler sunduğuna dikkat çeken Vali Hacıbektaşoğlu,“Devlet ve Millet arasında sevgi ve güven köprüsü kuran Ülkesine ve Milletine hizmet etme bilinci ile çalışan,tüm Mülki İdare Amirlerimizin'10 Ocak İdareciler Günü'nü kutluyor,vefat eden tüm Mülki İdare Amirlerimizi rahmetle anıyorum.” diye konuştu.Sohbet ortamında geçen yemekte, vali yardımcıları ve kaymakamlar, Vali Hacıbektaşoğlu’nateşekkür etti. 
Vali hacıbektaşoğlu, “Mülki İdare Amirleri, Devlet Ve Millet Arasında Sevgi Ve Güven Köprüleridir.”

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, mülki idare amirleriyle ''10 Ocak İdareciler Günü'' nedeniyle bir araya geldi.
Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesi Kızlar Tepesi Parkı’nda kentte görev yapan Vali Yardımcıları Samet Öztürk, Fatih Kurtve ilçe kaymakamlarının katıldığı yemekte, tüm mülki idare amirlerinin günlerini kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.
Vali Hacıbektaşoğlu;“İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışı içinde ülkesine ve milletine hizmet etme bilinci ile görev yapan mülki idare amirleri, devletin en köklü ve en temel yapı taşlarından biridir.” dedi.
Mülki idare amirleri, Milletimizin birliği, beraberliği, huzuru, refahı, güvenliği ve ülkemizin kalkınması için önemli hizmetler sunduğuna dikkat çeken Vali Hacıbektaşoğlu,“Devlet ve Millet arasında sevgi ve güven köprüsü kuran Ülkesine ve Milletine hizmet etme bilinci ile çalışan,tüm Mülki İdare Amirlerimizin'10 Ocak İdareciler Günü'nü kutluyor,vefat eden tüm Mülki İdare Amirlerimizi rahmetle anıyorum.” diye konuştu.
Sohbet ortamında geçen yemekte, vali yardımcıları ve kaymakamlar, Vali Hacıbektaşoğlu’nateşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.