VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, HALK GÜNÜ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Güncel 06.06.2022 - 17:08, Güncelleme: 06.06.2022 - 17:08 2084+ kez okundu.
 

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, HALK GÜNÜ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Vatandaşlarımızın sorun, talep, şikâyet ve önerilerini dile getirdikleri Devlet ile vatandaşın buluşma noktası olan “Halk Günü” Toplantısı, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilik Toplantı Salonunda, gerçekleştirilen halk günü toplantısında, vatandaşların sorun, talep ve şikâyetlerini dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşlara tek tek söz vererek, sorunlarını dinledi.Vali Hacıbektaşoğlu, kendisine iletilen sorun, şikâyet ve istekleri not alarak, ilgili kurum amirlerine talimatlar verdi, yapılacak çalışmaların takip edileceğini belirtti. Halk gününde, Vali Hacıbektaşoğlu’na sorunlarını, isteklerini anlatan vatandaşlar iş talebi, sağlık ve bireysel ekonomik sıkıntılarının çözümü noktasında destek istediler.Devletin her zaman vatandaşların yanında olduğunu ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, amacımız, devletimizin sıcaklığını, şefkatini ve hoşgörüsünü tüm vatandaşlarımıza göstermek, sorunlarını en kısa sürede bütçe imkânları dâhilinde çözüme kavuşturmaktır.” dedi.Vali Hacıbektaşoğlu ile görüşen vatandaşlar sorunlarını dinlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.Halk günü toplantısında, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Yıldız ve ilgili kurum amirleri hazır bulundu.
Vatandaşlarımızın sorun, talep, şikâyet ve önerilerini dile getirdikleri Devlet ile vatandaşın buluşma noktası olan “Halk Günü” Toplantısı, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda, gerçekleştirilen halk günü toplantısında, vatandaşların sorun, talep ve şikâyetlerini dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşlara tek tek söz vererek, sorunlarını dinledi.
Vali Hacıbektaşoğlu, kendisine iletilen sorun, şikâyet ve istekleri not alarak, ilgili kurum amirlerine talimatlar verdi, yapılacak çalışmaların takip edileceğini belirtti.
Halk gününde, Vali Hacıbektaşoğlu’na sorunlarını, isteklerini anlatan vatandaşlar iş talebi, sağlık ve bireysel ekonomik sıkıntılarının çözümü noktasında destek istediler.
Devletin her zaman vatandaşların yanında olduğunu ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, amacımız, devletimizin sıcaklığını, şefkatini ve hoşgörüsünü tüm vatandaşlarımıza göstermek, sorunlarını en kısa sürede bütçe imkânları dâhilinde çözüme kavuşturmaktır.” dedi.
Vali Hacıbektaşoğlu ile görüşen vatandaşlar sorunlarını dinlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.
Halk günü toplantısında, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Yıldız ve ilgili kurum amirleri hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.