Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Kurtalan İlçesini ziyaret etti

26.10.2020 - 10:59, Güncelleme: 26.10.2020 - 10:59 917+ kez okundu.
 

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Kurtalan İlçesini ziyaret etti

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, ilçe ziyaretleri programı kapsamında, Kurtalan’ı ziyaret etti.
Kurtalan Kaymakamlığı bahçesinde Kurtalan Kaymakamı ve Kurtalan Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın tarafından karşılanan Vali Osman Hacıbektaşoğlu, daha sonra kaymakamlık binasına geçerek İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan İhsan Emre Aydın’dan ilçede yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Vali Hacıbektaşoğlu, İlçe Kaymakamlığı ziyaretinin ardından, ilçede 135 kişiye istihdam sağlayan tekstil fabrikasını ziyaret etti. İşletme sahibinden çalışmaları hakkında bilgi alan Hacıbektaşoğlu, çalışanlarla bir süre sohbet ettikten sonra, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, ilçenin güvenlik ve asayişi hakkında brifing aldı. Kurtalan Ziraat Odasını da ziyaret eden Hacıbektaşoğlu, Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Günbat’tan ilçedeki tarım çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Beykent Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden ederek, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Kurtalan Belediyesi’ni de ziyaret eden Hacıbektaşoğlu, belediye personelleriyle bir süre sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, ilçe ziyaretleri programı kapsamında, Kurtalan’ı ziyaret etti.

Kurtalan Kaymakamlığı bahçesinde Kurtalan Kaymakamı ve Kurtalan Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın tarafından karşılanan Vali Osman Hacıbektaşoğlu, daha sonra kaymakamlık binasına geçerek İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan İhsan Emre Aydın’dan ilçede yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Vali Hacıbektaşoğlu, İlçe Kaymakamlığı ziyaretinin ardından, ilçede 135 kişiye istihdam sağlayan tekstil fabrikasını ziyaret etti. İşletme sahibinden çalışmaları hakkında bilgi alan Hacıbektaşoğlu, çalışanlarla bir süre sohbet ettikten sonra, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, ilçenin güvenlik ve asayişi hakkında brifing aldı.

Kurtalan Ziraat Odasını da ziyaret eden Hacıbektaşoğlu, Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Günbat’tan ilçedeki tarım çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Beykent Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden ederek, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Kurtalan Belediyesi’ni de ziyaret eden Hacıbektaşoğlu, belediye personelleriyle bir süre sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.