Vatandaş camını açamıyor

Güncel 03.07.2022 - 21:02, Güncelleme: 03.07.2022 - 21:02 1424+ kez okundu.
 

Vatandaş camını açamıyor

Sivrisinekler ilçe halkının kabusu oldu.
Kurtalan’da havaların ısınması ile birlikte haşerelerde de artış yaşandı. Kent genelinde pencere açamaz duruma gelen vatandaşlar, yetkililerin soruna çözüm bulmalarını istiyor.Etkili ilaçlama çalışması yapılması gerektiğini vurgulayan Tekel Mahallesi sakinlerinden Selahattin Ceylan isimli vatandaş, “Yaz ayının gelmesiyle sivrisinek ve haşereler çoğaldı. Balkonda oturamıyoruz. Pencerelerimizi açamıyoruz. Haşere ilgili mücadelede belediye yetersiz kalıyor. Bu konuda yetkililer biraz daha duyarlı olmalı ve sivrisinek ile haşereler ile mücadele konusunda az daha hassasiyetli davranmalılar” dedi.SİNEKLİK SATIŞLARI PATLADIKurtalan’da sıklıkla görülen sivrisinekler, vatandaşları canından bezdirdi. Vatandaşlar çareyi sineklik taktırmakta buldu. Sineklik satışlarında patlama yaşandı. Vatandaşlar yetkililerden sivrisineklerin kaynaklarının bulunmasını ve kurutulmasını istiyor.
Sivrisinekler ilçe halkının kabusu oldu.

Kurtalan’da havaların ısınması ile birlikte haşerelerde de artış yaşandı. Kent genelinde pencere açamaz duruma gelen vatandaşlar, yetkililerin soruna çözüm bulmalarını istiyor.
Etkili ilaçlama çalışması yapılması gerektiğini vurgulayan Tekel Mahallesi sakinlerinden Selahattin Ceylan isimli vatandaş, “Yaz ayının gelmesiyle sivrisinek ve haşereler çoğaldı. Balkonda oturamıyoruz. Pencerelerimizi açamıyoruz. Haşere ilgili mücadelede belediye yetersiz kalıyor. Bu konuda yetkililer biraz daha duyarlı olmalı ve sivrisinek ile haşereler ile mücadele konusunda az daha hassasiyetli davranmalılar” dedi.
SİNEKLİK SATIŞLARI PATLADI
Kurtalan’da sıklıkla görülen sivrisinekler, vatandaşları canından bezdirdi. Vatandaşlar çareyi sineklik taktırmakta buldu. Sineklik satışlarında patlama yaşandı. Vatandaşlar yetkililerden sivrisineklerin kaynaklarının bulunmasını ve kurutulmasını istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.