“Vatandaşla Buluşma” toplantıları yapıldı

Güncel 14.02.2021 - 23:15, Güncelleme: 14.02.2021 - 23:15 2753+ kez okundu.
 

“Vatandaşla Buluşma” toplantıları yapıldı

Kurtalan Belediyesi, vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla mahallelerde “Vatandaşla Buluşma” toplantılarına başladı.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, “Vatandaşla Buluşma” programı kapsamında Garzan, Yenidoğan ve Sümer Mahallelerinde ikamet eden mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.Açık havada ve yeni tip koronavirüs tedbirlerinin alındığı toplantılarda mahallelerde yapılması planlanan hizmetlere ilişkin vatandaşlara bilgiler verildi.Belediye hizmetlerinde vatandaşların görüşlerinin önemine değinen Aydın,“Öncelikle Sümer Mahallesi ve ilçemiz için büyük bir sorun teşkil eden dere yatağı ile ilgili ıslah çalışmalarımız en kısa zamanda başlayacaktır. Bununla birlikte mahallede eksikliği hissedilen yeşil alan ve çocuk oyun parkı gibi projeleri hayata geçireceğiz. Ayrıca makine ikmal birimimizin mevcut yerinde köy pazarı yapılacağından makine ikmal birimimizi tren garının yan tarafında bulunan ve kömür sahası olarak bilinen alana taşlamayı planlıyoruz” dedi.Aydın, mahallelerin eksikliklerinin giderilmesi ve vatandaşların görüşlerinin alınması amacıyla düzenlenen toplantıların devam edeceğini kaydetti.
Kurtalan Belediyesi, vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla mahallelerde “Vatandaşla Buluşma” toplantılarına başladı.

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, “Vatandaşla Buluşma” programı kapsamında Garzan, Yenidoğan ve Sümer Mahallelerinde ikamet eden mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Açık havada ve yeni tip koronavirüs tedbirlerinin alındığı toplantılarda mahallelerde yapılması planlanan hizmetlere ilişkin vatandaşlara bilgiler verildi.
Belediye hizmetlerinde vatandaşların görüşlerinin önemine değinen Aydın,
“Öncelikle Sümer Mahallesi ve ilçemiz için büyük bir sorun teşkil eden dere yatağı ile ilgili ıslah çalışmalarımız en kısa zamanda başlayacaktır. Bununla birlikte mahallede eksikliği hissedilen yeşil alan ve çocuk oyun parkı gibi projeleri hayata geçireceğiz. Ayrıca makine ikmal birimimizin mevcut yerinde köy pazarı yapılacağından makine ikmal birimimizi tren garının yan tarafında bulunan ve kömür sahası olarak bilinen alana taşlamayı planlıyoruz” dedi.
Aydın, mahallelerin eksikliklerinin giderilmesi ve vatandaşların görüşlerinin alınması amacıyla düzenlenen toplantıların devam edeceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.