Yağız’a plaket

Güncel 14.11.2021 - 20:36, Güncelleme: 14.11.2021 - 20:36 1323+ kez okundu.
 

Yağız’a plaket

Siirt Kızılay Şubesi Kurtalan Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Vehbi Yağız’a plaket verdi.
Siirt Kızılay Şube Başkanı Sayın Nihat Altunç ve Kurtalan Kızılay Şube Başkanı Sayın Tacettin Lale, Kurtalan Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Vehbi YAĞIZ’ı makamında ziyaret ederek kan bağışında Kızılay’a verdikleri destekten ötürü plaket verdi.Siirt Kızılay Şubesi Başkanı Nihat Altunç, salgının başlangıcından bu yana yaşanan kan stokundaki azalmalar ve vatandaşlarda farkındalık yaratmak maksadıyla 2021 yılı içinde Kurtalan Devlet Hastanesi ve Kızılay işbirliği ile kan bağış kampanyaları düzenlendiğini söyledi.Kurtalan Devlet Hastanesi Personelinin Kızılay’a verdikleri destekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altunç,“Kızılay’a vermiş olduğu desteklerinden dolayı Uz. Dr. Vehbi Yağız’a, Güney Anadolu Bölge Kan Merkezi adına Siirt Kızılay Şubesi olarak plaketini takdim ettik. Yağız’ın şahsında tüm hastane personeline katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 
Siirt Kızılay Şubesi Kurtalan Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Vehbi Yağız’a plaket verdi.

Siirt Kızılay Şube Başkanı Sayın Nihat Altunç ve Kurtalan Kızılay Şube Başkanı Sayın Tacettin Lale, Kurtalan Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Vehbi YAĞIZ’ı makamında ziyaret ederek kan bağışında Kızılay’a verdikleri destekten ötürü plaket verdi.
Siirt Kızılay Şubesi Başkanı Nihat Altunç, salgının başlangıcından bu yana yaşanan kan stokundaki azalmalar ve vatandaşlarda farkındalık yaratmak maksadıyla 2021 yılı içinde Kurtalan Devlet Hastanesi ve Kızılay işbirliği ile kan bağış kampanyaları düzenlendiğini söyledi.
Kurtalan Devlet Hastanesi Personelinin Kızılay’a verdikleri destekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altunç,
“Kızılay’a vermiş olduğu desteklerinden dolayı Uz. Dr. Vehbi Yağız’a, Güney Anadolu Bölge Kan Merkezi adına Siirt Kızılay Şubesi olarak plaketini takdim ettik. Yağız’ın şahsında tüm hastane personeline katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.