Yangın söndürme tankerleri muhtarlara teslim edildi

Güncel 03.01.2021 - 19:42, Güncelleme: 03.01.2021 - 19:42 1478+ kez okundu.
 

Yangın söndürme tankerleri muhtarlara teslim edildi

Kurtalan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce, kırsal alanlarda oluşabilecek yangınlara müdahale etmek amacıyla kullanılacak 2 adet yangın söndürme tankeri köy muhtarlarına teslim edildi.
Kurtalan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğince, ilçe merkezine uzak mesafede bulunan kırsal alanlarda çıkabilecek orman ve köy yangınlarına kısa sürede, etkin ve yerinde mücadelede kullanılması amacıyla merkez konumda bulunan Gözpınar ve Tulumtaş Köylerine birer adet 4 ton kapasiteli yangın söndürme tankerleri tahsis edilerek köy muhtarlarına teslim edildi.Tankerlerin teslim töreninde konuşan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, salgınla mücadele ederken aynı zamanda vatandaşların ihtiyaç duydukları hizmetleri de sunmaya devam ettiklerini belirtti.Merkez konumda bulunan iki köye 4 ton su kapasiteli yangın söndürme tankerlerinin teslim edildiğini belirten Aydın,“Orman yangınları, kırsal alan yangınları ve ev yangınları gibi olumsuz olaylarda, hızlı ve etkin bir şekilde müdahale etmeyi sağlamak amacıyla alınan tankerlerimiz vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.” dedi. (Tayyip BİNAY)
Kurtalan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce, kırsal alanlarda oluşabilecek yangınlara müdahale etmek amacıyla kullanılacak 2 adet yangın söndürme tankeri köy muhtarlarına teslim edildi.

Kurtalan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğince, ilçe merkezine uzak mesafede bulunan kırsal alanlarda çıkabilecek orman ve köy yangınlarına kısa sürede, etkin ve yerinde mücadelede kullanılması amacıyla merkez konumda bulunan Gözpınar ve Tulumtaş Köylerine birer adet 4 ton kapasiteli yangın söndürme tankerleri tahsis edilerek köy muhtarlarına teslim edildi.
Tankerlerin teslim töreninde konuşan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, salgınla mücadele ederken aynı zamanda vatandaşların ihtiyaç duydukları hizmetleri de sunmaya devam ettiklerini belirtti.
Merkez konumda bulunan iki köye 4 ton su kapasiteli yangın söndürme tankerlerinin teslim edildiğini belirten Aydın,
“Orman yangınları, kırsal alan yangınları ve ev yangınları gibi olumsuz olaylarda, hızlı ve etkin bir şekilde müdahale etmeyi sağlamak amacıyla alınan tankerlerimiz vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.” dedi. (Tayyip BİNAY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.