Yaşlı Ve Engelliler İçin Başlatılan 'Vefa Projesi’ Devam Ediyor

Yaşam 04.09.2022 - 17:44, Güncelleme: 04.09.2022 - 17:44 17520+ kez okundu.
 

Yaşlı Ve Engelliler İçin Başlatılan 'Vefa Projesi’ Devam Ediyor

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatları doğrultusunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaşlı ve engelli vatandaşlar için başlatılan “Vefa Projesi” devam ediyor.
Kentteki ihtiyaç sahiplerine gıda, giyim, yakacak ve nakdi yardımlarını sürdüren Siirt SYDV Müdürlüğü, bakıma muhtaç yaşlı ve engellilerin günlük ihtiyaçlarını karşılamalarına da katkı sağlamayı sürdürüyor.Kent merkezinde yaşayan yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç 33 vatandaşa evde bakım hizmeti sunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanları kent merkezinde hane ziyaretleri gerçekleştirerek, vatandaşların temizlik, bakım ve günlük ihtiyaçlarını karşılıyor. Ekiplere eşlik ederek ailelerin sorun ve taleplerini dinleyen SYDV Müdürü Aydın Şakar, Sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu’nun emir ve talimatları ile projenin devam ettiğini belirterek, hane ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirtti.Projenin devam ettiğini kaydeden Şakar, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hizmet sunmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.Proje ile; yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın evlerine temizlik ve bakım hizmetlerinin yanı sıra temel ihtiyaçlarının karşılanması hedeflenmektedir.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatları doğrultusunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaşlı ve engelli vatandaşlar için başlatılan “Vefa Projesi” devam ediyor.

Kentteki ihtiyaç sahiplerine gıda, giyim, yakacak ve nakdi yardımlarını sürdüren Siirt SYDV Müdürlüğü, bakıma muhtaç yaşlı ve engellilerin günlük ihtiyaçlarını karşılamalarına da katkı sağlamayı sürdürüyor.
Kent merkezinde yaşayan yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç 33 vatandaşa evde bakım hizmeti sunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanları kent merkezinde hane ziyaretleri gerçekleştirerek, vatandaşların temizlik, bakım ve günlük ihtiyaçlarını karşılıyor. Ekiplere eşlik ederek ailelerin sorun ve taleplerini dinleyen SYDV Müdürü Aydın Şakar, Sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu’nun emir ve talimatları ile projenin devam ettiğini belirterek, hane ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirtti.
Projenin devam ettiğini kaydeden Şakar, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hizmet sunmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
Proje ile; yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın evlerine temizlik ve bakım hizmetlerinin yanı sıra temel ihtiyaçlarının karşılanması hedeflenmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.