Hasan Nas: "İlk Önceliğimiz Su Sorununu Çözmektir"

Siirt 15.04.2024 - 19:21, Güncelleme: 15.04.2024 - 19:21 2397+ kez okundu.
 

Hasan Nas: "İlk Önceliğimiz Su Sorununu Çözmektir"

31 Mart Mahalli idareler seçimi sonrası Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas, belediyecilik faaliyetlerine start verdi.
Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas, belediyecilik faaliyetlerine bu gün itibari ile fiilen başladıklarını belirterek “Ak Parti çatısı altında belediyecilik faaliyetlerimize bu gün itibariyle başlamış bulunmaktayız. İlk hedefimiz belde halkının yaşadığı su sorununu kökten çözmek.” dedi. Nas, belediyede geçmiş dönemlerde yapılan hizmet çalışmalarını gözden geçirerek yarım kalan projelerin tamamlanması için belediye yönetimi olarak belirli bir planlama yapacaklarını söylerken önceliğin her zaman zorunlu olan hizmetlerin yerine getirilmesine vereceklerini dile getirdi. Belde de yüzde 60’lık oranda tamamlanan doğalgaz hattı döşeme çalışmalarının yüzde 100’e ulaşması noktasında da harekete geçeceklerini söylerken “Belde içinde yaptığım bazı incelemelerde bazı sokak yolları ve caddelerin tahribatları gözüme çarptı. Bunların yapılması için önce doğalgaz hattının beldenin tamamına döşenmesi sağlanacak ve daha sonra üst yapı çalışmalarımıza başlayarak bozuk ve tahrip olan yollarımızı onarıp yenileyeceğiz.” açıklamasında bulundu. Her zaman hizmet odaklı çalışacaklarına vurgu yapan Nas, “31 Mart günü Zokayt halkı bize çok büyük bir görev verdi. Bu görevi layıkıyla yerine getirmek ve belde insanına hizmetkar olmak üzerime vazifedir. Bu kapsamda belediyemizin bütün amir ve personeliyle birlikte özverili bir şekilde çalışarak öncelikli sorunlara odaklanacağız.” ifadelerinde bulundu. (Mehmet Sadık AKSOY)
31 Mart Mahalli idareler seçimi sonrası Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas, belediyecilik faaliyetlerine start verdi.

Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas, belediyecilik faaliyetlerine bu gün itibari ile fiilen başladıklarını belirterek “Ak Parti çatısı altında belediyecilik faaliyetlerimize bu gün itibariyle başlamış bulunmaktayız. İlk hedefimiz belde halkının yaşadığı su sorununu kökten çözmek.” dedi.

Nas, belediyede geçmiş dönemlerde yapılan hizmet çalışmalarını gözden geçirerek yarım kalan projelerin tamamlanması için belediye yönetimi olarak belirli bir planlama yapacaklarını söylerken önceliğin her zaman zorunlu olan hizmetlerin yerine getirilmesine vereceklerini dile getirdi.

Belde de yüzde 60’lık oranda tamamlanan doğalgaz hattı döşeme çalışmalarının yüzde 100’e ulaşması noktasında da harekete geçeceklerini söylerken “Belde içinde yaptığım bazı incelemelerde bazı sokak yolları ve caddelerin tahribatları gözüme çarptı. Bunların yapılması için önce doğalgaz hattının beldenin tamamına döşenmesi sağlanacak ve daha sonra üst yapı çalışmalarımıza başlayarak bozuk ve tahrip olan yollarımızı onarıp yenileyeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Her zaman hizmet odaklı çalışacaklarına vurgu yapan Nas, “31 Mart günü Zokayt halkı bize çok büyük bir görev verdi. Bu görevi layıkıyla yerine getirmek ve belde insanına hizmetkar olmak üzerime vazifedir. Bu kapsamda belediyemizin bütün amir ve personeliyle birlikte özverili bir şekilde çalışarak öncelikli sorunlara odaklanacağız.” ifadelerinde bulundu.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.