HASAN NAS PROJELERİNİ AÇIKLADI (Özel Röportaj)

Siirt 09.03.2024 - 16:15, Güncelleme: 09.03.2024 - 16:22 3385+ kez okundu.
 

HASAN NAS PROJELERİNİ AÇIKLADI (Özel Röportaj)

AK Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere yönelik gazetemize açıklamalarda bulundu.
Hasan Nas, yaptığı açıklamalarda AK Parti Belediyeciliğiyle Kayabağlar’a yenilik katmaya devam edeceklerini vurgularken belediyecilik anlayışlarını Ak Parti politikaları doğrultusunda şekillendireceklerini ifade etti. Nas, Kayabağlar’ı yönetirken adalet ve eşitlik konusunda hiç taviz vermeyeceklerini söylerken “Şimdiye kadar Kayabağlar’da yapılan her şey Ak Parti Hükümetinin sunduğu imkanlar dahilinde gerçekleştirilmiş durumda. Bunun farkındayız Kayabağlar halkının da bunun farkında olmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu. AK Parti adayı olarak beldedeki bütün seçmenlere seslenen Nas; “Yapacağımız hizmetler kesinlikle beldedeki vatandaşların gözüne sokmayacağız onlara minnet etmeyeceğiz. Belediye başkanlığı koltuğunu minnet koltuğuna çevirmeden hizmetlerimizde parti, ideoloji ve aile ayrımı gayrımı yapmayacak hizmet politikalarımızın herkesin kapsayacağı şekilde olmasını sağlayacağız.” ifadelerinde bulundu.  Açıklamalarında Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bağımsız adaylar konusuyla ilgili konuşmasına atıfta bulunan Ak Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Nas; “Biliyorsunuz Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ‘Kazandığımda Ak Partiye geçeceğim.’ diyen bağımsız adaylarla ilgili bir konuşması var. Bağımsız olup da kazandığında Ak Partiye geçeceğini dillendirenlere pirim vermek doğru olmaz. Bu konuda Cumhur Başkanımızın konuşması ortada.” dedi. Gençlere yönelik yatırımlarının olacağını konuşmalarına ekleyen Nas, genç kesimin kendileri için oldukça önemli olduğunu ifade ederken “Mesire alanı, her yıl düzenli olarak yoğurt festivali, okuyan öğrencilere ücretsiz servis imkanları, belde içi öğrencilere ulaşım kolaylığı gibi projeleri hayata geçireceğiz. Futbolun yanında diğer spor branşları konusunda da beldedeki okullar ile işbirliği kurarak öğrencilerimizin diğer spor dallarında da başarı elde edip beldemizi temsil etmelerini sağlayacağız.” sözlerini kullandı. (Abdulaziz ÖZCAN)
AK Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere yönelik gazetemize açıklamalarda bulundu.

Hasan Nas, yaptığı açıklamalarda AK Parti Belediyeciliğiyle Kayabağlar’a yenilik katmaya devam edeceklerini vurgularken belediyecilik anlayışlarını Ak Parti politikaları doğrultusunda şekillendireceklerini ifade etti.

Nas, Kayabağlar’ı yönetirken adalet ve eşitlik konusunda hiç taviz vermeyeceklerini söylerken “Şimdiye kadar Kayabağlar’da yapılan her şey Ak Parti Hükümetinin sunduğu imkanlar dahilinde gerçekleştirilmiş durumda. Bunun farkındayız Kayabağlar halkının da bunun farkında olmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

AK Parti adayı olarak beldedeki bütün seçmenlere seslenen Nas; “Yapacağımız hizmetler kesinlikle beldedeki vatandaşların gözüne sokmayacağız onlara minnet etmeyeceğiz. Belediye başkanlığı koltuğunu minnet koltuğuna çevirmeden hizmetlerimizde parti, ideoloji ve aile ayrımı gayrımı yapmayacak hizmet politikalarımızın herkesin kapsayacağı şekilde olmasını sağlayacağız.” ifadelerinde bulundu. 

Açıklamalarında Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bağımsız adaylar konusuyla ilgili konuşmasına atıfta bulunan Ak Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Nas; “Biliyorsunuz Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ‘Kazandığımda Ak Partiye geçeceğim.’ diyen bağımsız adaylarla ilgili bir konuşması var. Bağımsız olup da kazandığında Ak Partiye geçeceğini dillendirenlere pirim vermek doğru olmaz. Bu konuda Cumhur Başkanımızın konuşması ortada.” dedi.

Gençlere yönelik yatırımlarının olacağını konuşmalarına ekleyen Nas, genç kesimin kendileri için oldukça önemli olduğunu ifade ederken “Mesire alanı, her yıl düzenli olarak yoğurt festivali, okuyan öğrencilere ücretsiz servis imkanları, belde içi öğrencilere ulaşım kolaylığı gibi projeleri hayata geçireceğiz. Futbolun yanında diğer spor branşları konusunda da beldedeki okullar ile işbirliği kurarak öğrencilerimizin diğer spor dallarında da başarı elde edip beldemizi temsil etmelerini sağlayacağız.” sözlerini kullandı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.