Hava sıcaklıklarının düşmesi elektrikli soba satışlarını arttırdı

Siirt 09.10.2023 - 18:24, Güncelleme: 09.10.2023 - 18:24 2244+ kez okundu.
 

Hava sıcaklıklarının düşmesi elektrikli soba satışlarını arttırdı

Gün içi hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyrederken gecenin geç saatlerinde bastıran soğuk hava nedeniyle özellikle çocuğu olan vatandaşlar meydana gelen bu soğuktan çocuklarını korumak için elektrikli soba satın alıyor.
Gece etkisini hissettiren soğuk hava nedeniyle çocuk sahibi bazı vatandaşlar gecenin geç saatlerinde elektrikli soba kullanmak zorunda kalıyor. Gece batıran soğuk hava nedeniyle beklenmedik bir şekilde elektrikli soba ihtiyacının yaşandığı bu dönemlerde elektrikli soba satışlarının artığını belirten satıcılar, kombi ve odun sobalarının yakılması için daha erken olduğunu gece soğuğundan etkilenen vatandaşların alternatif olarak elektrikli sobaya yöneldiğini kaydetti. Kurtalan Ulu Cami yanında Faaliyet Gösteren Başer Elektrikli Eşya Satış ve Tamir Atölyesi sahibi Halil Başer, gece etkisini gösteren soğuk havaya karşı özellikle çocuk sahibi olan müşterileri tarafından elektrikli soba satın alındığını söyleyerek “Hava sıcaklıkları gün içinde mevsim normallerinde seyretse de gece vaktinde soğuk bir hava hakim oluyor. Gecenin geç saatlerinde etkili olan bu soğuk hava özellikle çocukları hasta ederken bazı müşterilerimizde çocuklarını gece etkili olan bu soğuk havadan korumak için elektrikli soba satın alarak çözüm buluyor.” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)
Gün içi hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyrederken gecenin geç saatlerinde bastıran soğuk hava nedeniyle özellikle çocuğu olan vatandaşlar meydana gelen bu soğuktan çocuklarını korumak için elektrikli soba satın alıyor.

Gece etkisini hissettiren soğuk hava nedeniyle çocuk sahibi bazı vatandaşlar gecenin geç saatlerinde elektrikli soba kullanmak zorunda kalıyor.

Gece batıran soğuk hava nedeniyle beklenmedik bir şekilde elektrikli soba ihtiyacının yaşandığı bu dönemlerde elektrikli soba satışlarının artığını belirten satıcılar, kombi ve odun sobalarının yakılması için daha erken olduğunu gece soğuğundan etkilenen vatandaşların alternatif olarak elektrikli sobaya yöneldiğini kaydetti.

Kurtalan Ulu Cami yanında Faaliyet Gösteren Başer Elektrikli Eşya Satış ve Tamir Atölyesi sahibi Halil Başer, gece etkisini gösteren soğuk havaya karşı özellikle çocuk sahibi olan müşterileri tarafından elektrikli soba satın alındığını söyleyerek “Hava sıcaklıkları gün içinde mevsim normallerinde seyretse de gece vaktinde soğuk bir hava hakim oluyor. Gecenin geç saatlerinde etkili olan bu soğuk hava özellikle çocukları hasta ederken bazı müşterilerimizde çocuklarını gece etkili olan bu soğuk havadan korumak için elektrikli soba satın alarak çözüm buluyor.” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.