Hayat pahalılığı vatandaşı ucuz gıdaya yöneltiyor

Siirt 10.05.2024 - 13:29, Güncelleme: 10.05.2024 - 13:29 1911 kez okundu.
 

Hayat pahalılığı vatandaşı ucuz gıdaya yöneltiyor

Kahvaltılık fiyatları cep yakmaya devam ederken en çok satılan kahvaltılık ürünü olan zeytinde vatandaşın tercihi ucuz ve lezzetli zeytinden yana oluyor.
Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan zeytin son zamanlarda fiyatı en çok artan ürünlerin arasında yer alırken Kurtalan’da ise vatandaşlar tercihlerini fiyatı uygun olan açık zeytinden yana kullanıyor. İlçede kuruyemişlerle birlikte kahvaltılık zeytin satışı da yapan Tuncay Karataş, peynirden sonra en çok satışı yapılan kahvaltılık ürünün zeytin olduğunu belirtirken “Zeytin en çok sattığımız ürünlerimiz arasında yerini alıyor. Çünkü marketlerde satılan kapalı kutu zeytinlerin çoğu oldukça pahalı ucuz olanlar ise tüketilecek durumda olmuyor. Bu nedenle açık ve uygun fiyatlı olan zeytin çeşitlerine talep daha yüksek oluyor.” dedi. Müşterilerinin uygun fiyatlı zeytinleri tada bildiğini söyleyen Karataş, “Zeytinleri yerinden temin ediyoruz. Bu nedenle beze uygun fiyata geliyor. Toptancı olmadan satın aldığımız zeytin çeşitlerimizi bu nedenle uygun fiyatlı müşterilerimize veriyoruz. Bizim ve marketlerde satılan kapalı kutu zeytinlerin fiyatını etkilen durum arada aracı olmaması oluyor.” şeklinde konuştu. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kahvaltılık fiyatları cep yakmaya devam ederken en çok satılan kahvaltılık ürünü olan zeytinde vatandaşın tercihi ucuz ve lezzetli zeytinden yana oluyor.

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan zeytin son zamanlarda fiyatı en çok artan ürünlerin arasında yer alırken Kurtalan’da ise vatandaşlar tercihlerini fiyatı uygun olan açık zeytinden yana kullanıyor.

İlçede kuruyemişlerle birlikte kahvaltılık zeytin satışı da yapan Tuncay Karataş, peynirden sonra en çok satışı yapılan kahvaltılık ürünün zeytin olduğunu belirtirken “Zeytin en çok sattığımız ürünlerimiz arasında yerini alıyor. Çünkü marketlerde satılan kapalı kutu zeytinlerin çoğu oldukça pahalı ucuz olanlar ise tüketilecek durumda olmuyor. Bu nedenle açık ve uygun fiyatlı olan zeytin çeşitlerine talep daha yüksek oluyor.” dedi.

Müşterilerinin uygun fiyatlı zeytinleri tada bildiğini söyleyen Karataş, “Zeytinleri yerinden temin ediyoruz. Bu nedenle beze uygun fiyata geliyor. Toptancı olmadan satın aldığımız zeytin çeşitlerimizi bu nedenle uygun fiyatlı müşterilerimize veriyoruz. Bizim ve marketlerde satılan kapalı kutu zeytinlerin fiyatını etkilen durum arada aracı olmaması oluyor.” şeklinde konuştu.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.