Hiçbir sosyal güvencesi bulunmayanlar dikkat!

Siirt 22.11.2023 - 17:13, Güncelleme: 22.11.2023 - 17:13 3719+ kez okundu.
 

Hiçbir sosyal güvencesi bulunmayanlar dikkat!

Hiçbir sosyal güvencesi bulunmayan hastalar devlet hastanelerine para ödemek zorunda kalabiliyor.
Genel sağlık sigortası veya SGK sigortası bulunmayan vatandaşlar devlet hastanelerine giderken sağlık hizmetinden yararlanmak için belirli miktarda para ödemeleri gerekiyor. Hastaların para ödemedikleri durumlarda ise hasta kayıtları yapılmadığı için doktor muayenesinden geçemiyorlar. Bu durumun bazı Kurtalanlı hastaların başına da geldiği İlçe Hastanesinde muayene olmak isteyen genel sağlık sigortası veya SGK sigortası bulunmayan hastaların belirli miktarda ücret yatırmak zorunda kaldıkları belirtildi. Genel sağlık sigortası ve SGK sigortası bulunmayan hastaların devlet hastanelerinden ücretsiz bir şekilde yararlanması için genel sağlık sigortası kayıtlarını yaptırmaları ve sağlık güvencelerini oluşturmaları gerekiyor. (Mehmet Sadık AKSOY)
Hiçbir sosyal güvencesi bulunmayan hastalar devlet hastanelerine para ödemek zorunda kalabiliyor.

Genel sağlık sigortası veya SGK sigortası bulunmayan vatandaşlar devlet hastanelerine giderken sağlık hizmetinden yararlanmak için belirli miktarda para ödemeleri gerekiyor.

Hastaların para ödemedikleri durumlarda ise hasta kayıtları yapılmadığı için doktor muayenesinden geçemiyorlar.

Bu durumun bazı Kurtalanlı hastaların başına da geldiği İlçe Hastanesinde muayene olmak isteyen genel sağlık sigortası veya SGK sigortası bulunmayan hastaların belirli miktarda ücret yatırmak zorunda kaldıkları belirtildi.

Genel sağlık sigortası ve SGK sigortası bulunmayan hastaların devlet hastanelerinden ücretsiz bir şekilde yararlanması için genel sağlık sigortası kayıtlarını yaptırmaları ve sağlık güvencelerini oluşturmaları gerekiyor.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.