Hidroelektrik santrali yapımı halkın görüşüne açıldı

Pervari 25.04.2023 - 16:22, Güncelleme: 25.04.2023 - 16:22 16619+ kez okundu.
 

Hidroelektrik santrali yapımı halkın görüşüne açıldı

Pervari İlçesine bağlı Kırgeçit Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali yapımı halkın görüşüne açıldı.
Pervari İlçesi Temizçeşme Deresi üzerinde Sms Yatırım Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yapılması planlanan Kırgeçit Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali projesi ile ilgili olarak hazırlanan ÇED Raporu inceleme ve değerlendirme komisyonu (İDK) tarafından incelenerek son şekli verildi. Rapor halkın görüş ve önerilerini almak üzere ÇED yönetmeliği kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında İl Müdürlüğünde 10 gün süre ile halkın görüşüne açıldı. (HABER MERKEZİ)
Pervari İlçesine bağlı Kırgeçit Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali yapımı halkın görüşüne açıldı.

Pervari İlçesi Temizçeşme Deresi üzerinde Sms Yatırım Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yapılması planlanan Kırgeçit Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali projesi ile ilgili olarak hazırlanan ÇED Raporu inceleme ve değerlendirme komisyonu (İDK) tarafından incelenerek son şekli verildi.

Rapor halkın görüş ve önerilerini almak üzere ÇED yönetmeliği kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında İl Müdürlüğünde 10 gün süre ile halkın görüşüne açıldı.

(HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.