HÜDA PAR heyeti Kurtalan’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi

Siirt 29.03.2024 - 20:04, Güncelleme: 29.03.2024 - 20:04 3655+ kez okundu.
 

HÜDA PAR heyeti Kurtalan’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi

Seçime sayılı günler kala Kurtalan’da esnaf ziyareti gerçekleştiren HÜDA Par heyeti talep ve istekleri yerinde dilerken HÜDA PAR Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Sabahattin Asma gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamalarda “İttifak” dedikodularını yalanladı.
HÜDA Par Kurtalan’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi gerçekleşen ziyaret programına HÜDA Siirt Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Özcan, HÜDA PAR Siirt İl Başkanı Abdulhakim Tekin, HÜDA Par Kurtalan Belediye Başkan Adayı Sabahattin Ugar, HÜDA Par Kurtalan İlçe Başkanı Salih Temiz, HÜDA Par Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Sabahattin Asma ve partililer katıldı. Esnaflarla yapılan görüşmelerde talep ve istekleri dinleyen HÜDA PAR heyeti destek talebinde bulunarak HÜDA PAR’ın ilçe için birçok projesinin olduğunu belirterek bu projeler içerisinde esnaflar için önemli atılımların olacağını kaydetti. Ziyaret kapsamında Kurtalan Gazetesi Muhabirine açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Sabahattin Asma, seçim çalışmalarını son ana kadar sürdüreceklerini kaydederken “Kayabağlar’da ve Kurtalan’da başka bir partinin adayını destekleyeceğimiz yönünde bazı dedikodular bizlere ulaştı. Bu yönde ortaya çıkan dedikoduların yalan olduğunu sizler aracılığıyla kamuoyuna duyururuz. Partimiz HÜDA PAR çatısı altında kararlı ve ilkeli duruşumuzu sürdüreceğiz. Allah'ın izni ve dirayetiyle bu süreci anlımızın akıyla tamamlayarak gerek halkımız gerekse de bizlere gönül vermiş seçmenlerimizin bizlere olan güvenini su istimal edecek her türlü adım ve karardan uzak duracak ve siyasi arenada bize yakışan tavrımızı ortaya koyacağız.” diye konuştu. (Mehmet Sadık AKSOY)
Seçime sayılı günler kala Kurtalan’da esnaf ziyareti gerçekleştiren HÜDA Par heyeti talep ve istekleri yerinde dilerken HÜDA PAR Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Sabahattin Asma gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamalarda “İttifak” dedikodularını yalanladı.

HÜDA Par Kurtalan’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi gerçekleşen ziyaret programına HÜDA Siirt Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Özcan, HÜDA PAR Siirt İl Başkanı Abdulhakim Tekin, HÜDA Par Kurtalan Belediye Başkan Adayı Sabahattin Ugar, HÜDA Par Kurtalan İlçe Başkanı Salih Temiz, HÜDA Par Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Sabahattin Asma ve partililer katıldı.

Esnaflarla yapılan görüşmelerde talep ve istekleri dinleyen HÜDA PAR heyeti destek talebinde bulunarak HÜDA PAR’ın ilçe için birçok projesinin olduğunu belirterek bu projeler içerisinde esnaflar için önemli atılımların olacağını kaydetti.

Ziyaret kapsamında Kurtalan Gazetesi Muhabirine açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Sabahattin Asma, seçim çalışmalarını son ana kadar sürdüreceklerini kaydederken “Kayabağlar’da ve Kurtalan’da başka bir partinin adayını destekleyeceğimiz yönünde bazı dedikodular bizlere ulaştı. Bu yönde ortaya çıkan dedikoduların yalan olduğunu sizler aracılığıyla kamuoyuna duyururuz. Partimiz HÜDA PAR çatısı altında kararlı ve ilkeli duruşumuzu sürdüreceğiz. Allah'ın izni ve dirayetiyle bu süreci anlımızın akıyla tamamlayarak gerek halkımız gerekse de bizlere gönül vermiş seçmenlerimizin bizlere olan güvenini su istimal edecek her türlü adım ve karardan uzak duracak ve siyasi arenada bize yakışan tavrımızı ortaya koyacağız.” diye konuştu.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.