HÜDA PAR KAYABAĞLAR BAŞKAN ADAYINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Siirt 29.02.2024 - 20:07, Güncelleme: 29.02.2024 - 20:54 6364+ kez okundu.
 

HÜDA PAR KAYABAĞLAR BAŞKAN ADAYINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

HÜDA PAR Kayabağlar’da Belediye Başkan Adayı gazetemize verdiği açıklamalarda seçime dair açıklamalarda bulundu.
HÜDA PAR Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Sabahattin Asma, seçime dair açıklamalarda bulunarak HÜDA PAR olarak Kayabağlar’da yürüttükleri çalışmalar hakkında net bilgiler verdi. Asma, halkın faydasını her zaman kendi çıkarlarının üzerinde tutuklarını belirterek, “Biz halkımız için varız. Her zaman onların hizmetinde olacağız. Güvenilir kadrolarımız var konulara vakıfız ve onları olacak en iyi şekilde yönetmeye talibiz.” şeklinde ifadeler kullandı. “Kayabağlar’da Hür Dava Partisi (HÜDA Par)’ın varlığı nasıl şekillendi?” sorusuna cevap veren Asma, “HÜDA PAR olarak zaten Kayabağlar’da vardık. HÜDA PAR’a gönül vermiş neferler olarak beldemizde partimize destek veriyorduk. Ve bu desteği en yalın ifadelerle halkımıza dile getiriyorduk.” derken bu süreçle birlikte bu varlığı daha genişletmeyi daha büyütmeyi hedeflediklerini söyledi. Kayabağlar halkının kendilerine yönelik yaklaşımı hakkındaki soruya da cevap veren Sabahattin Asma, “Belde halkımızın bizlere olan yaklaşımı son derece olumlu, çünkü kendimizi olabildiğince en iyi şekilde izah ediyor, temiz ve ahlaklı bir siyasi anlayışla partimizin çizgisi içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Beldemde belediye başkan adayı olarak seçilirsem inandığım değerler çerçevesinde Allahın izini ve halkımızın takdiri ile belediyemizce önceden yapılan hizmetlerin devamını en iyi şekilde getireceğiz.” açıklamasında bulundu. Seçmen kileleri hakkında da net ifadeler kullanan Asma, “Beldemiz 3 bin 726 seçmenli sakin bir belde, burada yaşayan herkes doğrudan veya dolaylı olarak bir birine akraba, bunu biliyoruz ve hiçbir kesimi kırmadan gücendirmeden herkese elimizi uzatıyor, o sıcaklığı hepsine gösteriyoruz. Bu anlayış içerisinde eskiden olduğu gibi ileriki süreçte de bu anlayış içerisinde hareket edeceğiz.” sözlerini kaydederken HÜDA PAR’ın desteğinin de son derce kıymetli olduğunu söylüyor. Yerel seçimlere yönelik vaatleri hakkında konuşan Asma, evlilik aşamasına gelen gençler için maddi yardımda bulunacaklarını söylerken “Yapılacak olan projelerimizin toplumsal fayda sağlamasına özen gösteriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize sahip çıkarak evlilik aşamasında olan çiftlerimize maddi yardımda bulunarak evlilik yükünü azaltmayı hedeflemekle birlikte, kütüphane, yeşil alan gibi projelerimizi devreye alacağız. Yaşlılarımıza yönelik, çalışmalarımız olacak yatırım ve istihdama yönelik projelerimiz olacak.” şeklinde konuştu. Seçim ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulan HÜDA PAR Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Asma röportajın sonunda “Kayabağlar halkının oylarına talibim.” derken “Huzurlu ve güvenli şehirler bizimle olur.” mesajı verdi. (Abdulaziz ÖZCAN)
HÜDA PAR Kayabağlar’da Belediye Başkan Adayı gazetemize verdiği açıklamalarda seçime dair açıklamalarda bulundu.

HÜDA PAR Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Sabahattin Asma, seçime dair açıklamalarda bulunarak HÜDA PAR olarak Kayabağlar’da yürüttükleri çalışmalar hakkında net bilgiler verdi.

Asma, halkın faydasını her zaman kendi çıkarlarının üzerinde tutuklarını belirterek, “Biz halkımız için varız. Her zaman onların hizmetinde olacağız. Güvenilir kadrolarımız var konulara vakıfız ve onları olacak en iyi şekilde yönetmeye talibiz.” şeklinde ifadeler kullandı.

“Kayabağlar’da Hür Dava Partisi (HÜDA Par)’ın varlığı nasıl şekillendi?” sorusuna cevap veren Asma, “HÜDA PAR olarak zaten Kayabağlar’da vardık. HÜDA PAR’a gönül vermiş neferler olarak beldemizde partimize destek veriyorduk. Ve bu desteği en yalın ifadelerle halkımıza dile getiriyorduk.” derken bu süreçle birlikte bu varlığı daha genişletmeyi daha büyütmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kayabağlar halkının kendilerine yönelik yaklaşımı hakkındaki soruya da cevap veren Sabahattin Asma, “Belde halkımızın bizlere olan yaklaşımı son derece olumlu, çünkü kendimizi olabildiğince en iyi şekilde izah ediyor, temiz ve ahlaklı bir siyasi anlayışla partimizin çizgisi içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Beldemde belediye başkan adayı olarak seçilirsem inandığım değerler çerçevesinde Allahın izini ve halkımızın takdiri ile belediyemizce önceden yapılan hizmetlerin devamını en iyi şekilde getireceğiz.” açıklamasında bulundu.

Seçmen kileleri hakkında da net ifadeler kullanan Asma, “Beldemiz 3 bin 726 seçmenli sakin bir belde, burada yaşayan herkes doğrudan veya dolaylı olarak bir birine akraba, bunu biliyoruz ve hiçbir kesimi kırmadan gücendirmeden herkese elimizi uzatıyor, o sıcaklığı hepsine gösteriyoruz. Bu anlayış içerisinde eskiden olduğu gibi ileriki süreçte de bu anlayış içerisinde hareket edeceğiz.” sözlerini kaydederken HÜDA PAR’ın desteğinin de son derce kıymetli olduğunu söylüyor.

Yerel seçimlere yönelik vaatleri hakkında konuşan Asma, evlilik aşamasına gelen gençler için maddi yardımda bulunacaklarını söylerken “Yapılacak olan projelerimizin toplumsal fayda sağlamasına özen gösteriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize sahip çıkarak evlilik aşamasında olan çiftlerimize maddi yardımda bulunarak evlilik yükünü azaltmayı hedeflemekle birlikte, kütüphane, yeşil alan gibi projelerimizi devreye alacağız. Yaşlılarımıza yönelik, çalışmalarımız olacak yatırım ve istihdama yönelik projelerimiz olacak.” şeklinde konuştu.

Seçim ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulan HÜDA PAR Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Asma röportajın sonunda “Kayabağlar halkının oylarına talibim.” derken “Huzurlu ve güvenli şehirler bizimle olur.” mesajı verdi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Mümin
(01.03.2024 16:18 - #463)
inşallah alacağımız başkanlıklarla güçlenerek, kadını erkeğin önüne geçiren yasayı kaldırtacağız..
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)