Huylu huyundan vazgeçmiyor!

Siirt 25.04.2024 - 19:24, Güncelleme: 25.04.2024 - 19:24 4636 kez okundu.
 

Huylu huyundan vazgeçmiyor!

Aylar geldi geçti, İlkbahar mevsimi geldi huylu huyundan vazgeçmedi
Keyfili vakit geçirmek amacıyla parklara giden bazı duyarsız vatandaşlar yapılan bütün haber ve uyarılara rağmen oturdukları alanlara çöplerini atmaya devam ediyor. İlkbahar mevsimi geldi 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Ahmedi Hane Parkına gelen bazı duyarsız vatandaşlar çöplerini etrafa saçmaya başladı. Park görevlileri çevre temizliğine büyük önem verdiklerini söylese de keyifli vakit geçirmek için parklara gelen bazı duyarsız vatandaşların yiyecek ve içecek ambalajlarını etrafa saçtıklarını belirterek bu çöplerin çevreyi kirlettiğine işaret etti. Görevliler keyifli vakit geçirmek üzere parka gelen vatandaşların mutlaka çevre temizliğinin korunması açısından duyarlı davranmaları gerektiğine vurgu yapıp “Bu parklar bizim evimiz, evimizi nasıl temiz tutuyorsak yerlere çöplerimizi atmıyorsak, burada da aynı anlayış içerisinde parkın temiz kalmasına özen gösterelim.” dedi. Parkların temiz kalması konusunda Kurtalan Belediyesi Eş Başkanları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin tarafından Kürtçe ve Türkçe mesajlar yayımlanmıştı. (Abdulaziz ÖZCAN)
Aylar geldi geçti, İlkbahar mevsimi geldi huylu huyundan vazgeçmedi

Keyfili vakit geçirmek amacıyla parklara giden bazı duyarsız vatandaşlar yapılan bütün haber ve uyarılara rağmen oturdukları alanlara çöplerini atmaya devam ediyor.

İlkbahar mevsimi geldi 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Ahmedi Hane Parkına gelen bazı duyarsız vatandaşlar çöplerini etrafa saçmaya başladı.

Park görevlileri çevre temizliğine büyük önem verdiklerini söylese de keyifli vakit geçirmek için parklara gelen bazı duyarsız vatandaşların yiyecek ve içecek ambalajlarını etrafa saçtıklarını belirterek bu çöplerin çevreyi kirlettiğine işaret etti.

Görevliler keyifli vakit geçirmek üzere parka gelen vatandaşların mutlaka çevre temizliğinin korunması açısından duyarlı davranmaları gerektiğine vurgu yapıp “Bu parklar bizim evimiz, evimizi nasıl temiz tutuyorsak yerlere çöplerimizi atmıyorsak, burada da aynı anlayış içerisinde parkın temiz kalmasına özen gösterelim.” dedi.

Parkların temiz kalması konusunda Kurtalan Belediyesi Eş Başkanları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin tarafından Kürtçe ve Türkçe mesajlar yayımlanmıştı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.