İç giyimde tercih vücudu sıcak tutan ürünlere yönelik

Kurtalan 09.12.2023 - 21:55, Güncelleme: 09.12.2023 - 21:55 3317+ kez okundu.
 

İç giyimde tercih vücudu sıcak tutan ürünlere yönelik

Kışın soğuğu etkisini gösterirken vatandaşlar iç giyimde tercihini sıcak tutan kalın içliklerden yana kullanıyor.
Kış mevsimi nedeniyle vatandaşlar vücudu sıcak tutan elbiselere yönelirken kışlık içliklerinde satışı arttı. Kurtalan’da uzun yıllardan beri seyyar olarak erkek çorap ve diğer içliklerin satışını yapan İrfan Balta, iç giyim sektöründe yazlıkların satışında iyice azalma olduğunu kaydederek, “Kışın soğuğu nedeniyle vatandaşlar iç giyiminde vücudu sıcak tutan içliklere yöneliyor.” dedi. Atkı, bere, çorap ve atlet gibi giyeceklerin fiyatı hakkında bilgi ver Balta, “Fiyatlar şuan geçen yıla oranla bir miktar artmış duruma ama biz asıl artışı önümüzdeki haftalarda bekliyoruz. Çünkü içlik temini sağladığımız toptancılarımızın çoğu bu yönde bir fikre sahip.” şeklinde konuştu. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kışın soğuğu etkisini gösterirken vatandaşlar iç giyimde tercihini sıcak tutan kalın içliklerden yana kullanıyor.

Kış mevsimi nedeniyle vatandaşlar vücudu sıcak tutan elbiselere yönelirken kışlık içliklerinde satışı arttı.

Kurtalan’da uzun yıllardan beri seyyar olarak erkek çorap ve diğer içliklerin satışını yapan İrfan Balta, iç giyim sektöründe yazlıkların satışında iyice azalma olduğunu kaydederek, “Kışın soğuğu nedeniyle vatandaşlar iç giyiminde vücudu sıcak tutan içliklere yöneliyor.” dedi.

Atkı, bere, çorap ve atlet gibi giyeceklerin fiyatı hakkında bilgi ver Balta, “Fiyatlar şuan geçen yıla oranla bir miktar artmış duruma ama biz asıl artışı önümüzdeki haftalarda bekliyoruz. Çünkü içlik temini sağladığımız toptancılarımızın çoğu bu yönde bir fikre sahip.” şeklinde konuştu.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.