İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Baykan 29.07.2023 - 13:31, Güncelleme: 29.07.2023 - 13:31 16267+ kez okundu.
 

İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Baykan'da İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı
Baykan İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşları müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 40. maddesi gereğince düzenlenen toplantıda; kurumlardaki mevcut durumlar, 2023 yılı içindeki çalışmalar, 2024 yılı için planlanan çalışmalar, hizmet içi eğitimler, kurumlar arası koordinasyon ve işbirliği,  memurların mesaiye düzenli devam etmeleri, işe giriş- çıkış saatleri, kılık kıyafete özen gösterilmesi, personelin tutum ve davranışları, orman yangınlarının önüne geçilmesi için alınacak tedbirler, ödeneklerin düzenli kullanılması ve tasarruf tedbirleri, daire amirlerince kurum denetimlerinin düzenli yapılması, ast üst ilişkileri, resmi yazışma kuralları, kamu hizmetlerinin sunumunda kalitenin yükseltilmesi ve verimliliğin artırılması, vatandaş memnuniyeti, insan odaklı hizmet anlayışı ve kurumlardan beklentiler konuları görüşüldü. Toplantının ardından değerlendirmelerde Bağlı,; “Yapmış olduğumuz şube başkanları toplantısı ile kurumlarımızın performanslarını değerlendirip, hizmet kalitesinin artırılması noktasında dikkat edilmesi gereken hususlarda kurum müdürlerimize gerekli talimatlarımızı verdik. Kurum çalışmaları ve başarı ölçeklerimizden yola çıkarak hedeflerimizi yeniden gözden geçirdik. Devletimizin tüm kurumlarımız aracılığıyla ilçemiz nezdinde milletimize sunduğu hizmetlerdeki kalite devamlılığı ve vatandaşlarımızın memnuniyetlerinin devam ettirilmesi hususunda gerekli çalışmalarımızı ve planlamamızı yaptık. Kamuda tasarruf tedbirleri genelgesine riayet edilmesi konusunda talimatlarımızı verdik. Söz konusu çalışmalarda milletimiz için kamu hizmetlerinin eksiksiz yerine getirilmesi gerekliliğinin vurgusunu yaptık. Tüm kamu kurum amirlerimize ve personellerimize göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. (Haber Merkezi)
Baykan'da İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Baykan İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşları müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 40. maddesi gereğince düzenlenen toplantıda; kurumlardaki mevcut durumlar, 2023 yılı içindeki çalışmalar, 2024 yılı için planlanan çalışmalar, hizmet içi eğitimler, kurumlar arası koordinasyon ve işbirliği,  memurların mesaiye düzenli devam etmeleri, işe giriş- çıkış saatleri, kılık kıyafete özen gösterilmesi, personelin tutum ve davranışları, orman yangınlarının önüne geçilmesi için alınacak tedbirler, ödeneklerin düzenli kullanılması ve tasarruf tedbirleri, daire amirlerince kurum denetimlerinin düzenli yapılması, ast üst ilişkileri, resmi yazışma kuralları, kamu hizmetlerinin sunumunda kalitenin yükseltilmesi ve verimliliğin artırılması, vatandaş memnuniyeti, insan odaklı hizmet anlayışı ve kurumlardan beklentiler konuları görüşüldü.

Toplantının ardından değerlendirmelerde Bağlı,; “Yapmış olduğumuz şube başkanları toplantısı ile kurumlarımızın performanslarını değerlendirip, hizmet kalitesinin artırılması noktasında dikkat edilmesi gereken hususlarda kurum müdürlerimize gerekli talimatlarımızı verdik. Kurum çalışmaları ve başarı ölçeklerimizden yola çıkarak hedeflerimizi yeniden gözden geçirdik. Devletimizin tüm kurumlarımız aracılığıyla ilçemiz nezdinde milletimize sunduğu hizmetlerdeki kalite devamlılığı ve vatandaşlarımızın memnuniyetlerinin devam ettirilmesi hususunda gerekli çalışmalarımızı ve planlamamızı yaptık. Kamuda tasarruf tedbirleri genelgesine riayet edilmesi konusunda talimatlarımızı verdik. Söz konusu çalışmalarda milletimiz için kamu hizmetlerinin eksiksiz yerine getirilmesi gerekliliğinin vurgusunu yaptık. Tüm kamu kurum amirlerimize ve personellerimize göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.