İlkbahar mevsimiyle birlikte yiyecek ve içecek sektöründe dış mekan zamanı

Siirt 14.04.2024 - 19:57, Güncelleme: 14.04.2024 - 19:57 2721+ kez okundu.
 

İlkbahar mevsimiyle birlikte yiyecek ve içecek sektöründe dış mekan zamanı

İlkbahar Mevsimi ile birlikte oluşan ılık ve serin havayla birlikte kafe, çay ocağı, kıraathane gibi yiyecek ve içecek sektöründe faaliyet gösteren işletmeler açıklarda da hizmet verme başladı.
Hava sıcaklığındaki artış açık alanlar olan talebi artırırken yiyecek ve içecek sektöründe hizmet veren çay ocakları, kıraathaneler ve kafeler müşterilerini açık mekanlarda ağırlayarak bahar havasından istifade etmeye  başladı. Kurtalan Ahmedi Hani Parkı’da faaliyet gösteren Elit Cafe işletmesi sahibi Yakub Kaplan, etkili olan mevsim yağışları sonrası meydana gelen sıcak hava nedeniyle gece ve gündüz saatlerinde müşteri yoğunluğu yaşadıklarını ifade ederek “Soğuk hava müşterilerimizi kapalı alanda ağırlıyorduk. Artık havalar bahar mevsimine yakışır şekilde ısındı. Bizlerde dış alanlarımıza masa ve sandalyelerimizi yerleştirerek müşterilerimizi buralarda ağırlaya başladık. Gece ve gündüz boyunca dış alanlara olan ilginin yüksek olduğunu belirtmekte fayda var. Sonbahar Mevsiminin sonlarına kadar bu dış alanlarda hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi. Kaplan, mevsim normalleri dahilinde bazen yağışlı havayla karşılaştıklarını aktararak bu durum kısa süreli sürüdüğünü ve fazla etkilenmediğini aktardı. (Abdulaziz ÖZCAN)
İlkbahar Mevsimi ile birlikte oluşan ılık ve serin havayla birlikte kafe, çay ocağı, kıraathane gibi yiyecek ve içecek sektöründe faaliyet gösteren işletmeler açıklarda da hizmet verme başladı.

Hava sıcaklığındaki artış açık alanlar olan talebi artırırken yiyecek ve içecek sektöründe hizmet veren çay ocakları, kıraathaneler ve kafeler müşterilerini açık mekanlarda ağırlayarak bahar havasından istifade etmeye  başladı.

Kurtalan Ahmedi Hani Parkı’da faaliyet gösteren Elit Cafe işletmesi sahibi Yakub Kaplan, etkili olan mevsim yağışları sonrası meydana gelen sıcak hava nedeniyle gece ve gündüz saatlerinde müşteri yoğunluğu yaşadıklarını ifade ederek “Soğuk hava müşterilerimizi kapalı alanda ağırlıyorduk. Artık havalar bahar mevsimine yakışır şekilde ısındı. Bizlerde dış alanlarımıza masa ve sandalyelerimizi yerleştirerek müşterilerimizi buralarda ağırlaya başladık. Gece ve gündüz boyunca dış alanlara olan ilginin yüksek olduğunu belirtmekte fayda var. Sonbahar Mevsiminin sonlarına kadar bu dış alanlarda hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Kaplan, mevsim normalleri dahilinde bazen yağışlı havayla karşılaştıklarını aktararak bu durum kısa süreli sürüdüğünü ve fazla etkilenmediğini aktardı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.