İslahiye'de lise öğrencileri 30 yetim ve çocuğu bayramlık hediye etti

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 08.04.2024 - 15:00, Güncelleme: 08.04.2024 - 14:54 1206+ kez okundu.
 

İslahiye'de lise öğrencileri 30 yetim ve çocuğu bayramlık hediye etti

GAZİANTEP (AA) - İslahiye Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Ramazan Bayramı dolayısıyla başlattıkları projeyle 30 yetim ve çocuğu bayramlık hediye etti.Okulda görevli öğretmen ve öğrenciler "FSM MTAL hayırda yarışıyor" projesi kapsamında "bayramlıklar bizden" diyerek 30 yetim ve çocuğu bayramlıklarla sevindirdi.Proje kapsamında 30 yetim ve çocuk tespit edildi. Projeye birçok yerden hayırsever vatandaş da katıldı.Okul Müdürü Ahmet Kurt, AA muhabirine, kendilerine destek verenler teşekkür etti.

GAZİANTEP (AA) - İslahiye Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Ramazan Bayramı dolayısıyla başlattıkları projeyle 30 yetim ve çocuğu bayramlık hediye etti.

Okulda görevli öğretmen ve öğrenciler "FSM MTAL hayırda yarışıyor" projesi kapsamında "bayramlıklar bizden" diyerek 30 yetim ve çocuğu bayramlıklarla sevindirdi.

Proje kapsamında 30 yetim ve çocuk tespit edildi. Projeye birçok yerden hayırsever vatandaş da katıldı.

Okul Müdürü Ahmet Kurt, AA muhabirine, kendilerine destek verenler teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.