Kayabağlar Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Salim Seven: “5 Yıl boyunca şeffaf bir şekilde beldemizi yönettik”

Siirt 08.03.2024 - 11:14, Güncelleme: 08.03.2024 - 11:37 3061+ kez okundu.
 

Kayabağlar Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Salim Seven: “5 Yıl boyunca şeffaf bir şekilde beldemizi yönettik”

Kayabağlar Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Salim Seven gazetemize verdiği röportajda 5 yıllık icraatlarını anlattı.
Seçilmesiyle birlikte beldede büyük değişimlere imza attığını aktaran Seven, 5 yıl daha hizmet etmeye talip olduğunu belirtti. 2019 yılında seçildiği günden bu yana beldeye hizmet etmeyi kendine borç bildiğini söyleyen Seven, “5 yıl boyunca gece gündüz beldeme hizmet etmeye çalıştım. Beldede yaptıklarım ortadadır. Eserlerimiz yaptıklarımızı tüm belde halkı görüyor. Ankara’ya 190 kez gittiğim doğrudur. Bazı vatandaşlarımız beni bu konuda eleştiriyorlar. Ama Ankara’ya beldeme hizmet getirmek için gittim. Beldenin doğalgaza kavuşması için bakanlıkların önünde günlerce nöbet tuttum.”  Kayabağlar Beldesinin gelirinin yüzde 70’inin işçi maşı ve makinaların tamir ve bakımına gittiğini anlatan Seven, “Beldeye hizmet getirmek için sürekli girişimlerde bulunduk. Beldemizde vatandaşlarımız tarım ve hayvancılıkla geçimini sağladığı için tarlalarına giderken derelerden geçerken güçlük çekiyorlardı. Göreve ilk geldiğimizde beldemizdeki menfez köprüleri yaptık. Beldede istihdam alanında girişimlerde bulunduk. Şu anda 100’ün üzerinde Kayabağlarlı vatandaşımız Belediyemizin kurduğu tekstil fabrikasında çalışarak evine ekmek götürüyor.” dedi.  Seven seçilmesi halinde Kayabağlar’da yarım kalan hizmetlerini tamamlayacağını ve ilçenin su sorununu çözeceğini aktardı. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kayabağlar Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Salim Seven gazetemize verdiği röportajda 5 yıllık icraatlarını anlattı.

Seçilmesiyle birlikte beldede büyük değişimlere imza attığını aktaran Seven, 5 yıl daha hizmet etmeye talip olduğunu belirtti.

2019 yılında seçildiği günden bu yana beldeye hizmet etmeyi kendine borç bildiğini söyleyen Seven,

“5 yıl boyunca gece gündüz beldeme hizmet etmeye çalıştım. Beldede yaptıklarım ortadadır. Eserlerimiz yaptıklarımızı tüm belde halkı görüyor. Ankara’ya 190 kez gittiğim doğrudur. Bazı vatandaşlarımız beni bu konuda eleştiriyorlar. Ama Ankara’ya beldeme hizmet getirmek için gittim. Beldenin doğalgaza kavuşması için bakanlıkların önünde günlerce nöbet tuttum.” 
Kayabağlar Beldesinin gelirinin yüzde 70’inin işçi maşı ve makinaların tamir ve bakımına gittiğini anlatan Seven,

“Beldeye hizmet getirmek için sürekli girişimlerde bulunduk. Beldemizde vatandaşlarımız tarım ve hayvancılıkla geçimini sağladığı için tarlalarına giderken derelerden geçerken güçlük çekiyorlardı. Göreve ilk geldiğimizde beldemizdeki menfez köprüleri yaptık. Beldede istihdam alanında girişimlerde bulunduk. Şu anda 100’ün üzerinde Kayabağlarlı vatandaşımız Belediyemizin kurduğu tekstil fabrikasında çalışarak evine ekmek götürüyor.” dedi. 

Seven seçilmesi halinde Kayabağlar’da yarım kalan hizmetlerini tamamlayacağını ve ilçenin su sorununu çözeceğini aktardı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.