Kayabağlar Belediyesi çalışıyor cadde ve sokaklar daha kullanışlı hale geliyor

Siirt 21.05.2024 - 23:50, Güncelleme: 21.05.2024 - 23:50 1618 kez okundu.
 

Kayabağlar Belediyesi çalışıyor cadde ve sokaklar daha kullanışlı hale geliyor

Kayabağlar Belediyesi Fen İşleri Ekipleri cadde ve sokak yollarında onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Ekipler doğalgaz hattı döşeme çalışmaları sonrası kanal güzergahlarında kilitli parke taşlarını döşerken ayrıca onarılması gereken noktalarda da çalışmalarını yoğunlaştırdı. Çalışma yapılacak alanda öncelikle temizlik işlemi yapan ekipler zemin tesviyesiyle birlikte kilitli parke taşlarını yerlerine döşüyor. Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas, beldede bulunan cadde ve sokakların tamamının belediye ekiplerince elden geçirileceğini ifade ederken “Belde halkımızın faydasına olan her şeyi yapmaya hazırız. Yaptığımız bütün hizmetlerde halkın genel faydasını gözetiyor ve bu doğrultuda hizmetlerimizi sağlıyoruz.” dedi. Nas, görev süresi boyunca Kayabağlar Beldesine önemli yatırımların yapılacağını ifade ederken yapılacak olan hizmetlerle birlikte beldenin daha yaşanılabilir bir yer haline geleceğini vurguladı. Belediyenin her zaman halkın hizmetinde olacağı yönündeki vaadini tekrar yineleyen Hasan Nas; “Ak Parti Belediyecilik Politikalarıyla hizmetlerimizi kesintisiz sürdüreceğiz.” ifadesini kaydetti. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kayabağlar Belediyesi Fen İşleri Ekipleri cadde ve sokak yollarında onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ekipler doğalgaz hattı döşeme çalışmaları sonrası kanal güzergahlarında kilitli parke taşlarını döşerken ayrıca onarılması gereken noktalarda da çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Çalışma yapılacak alanda öncelikle temizlik işlemi yapan ekipler zemin tesviyesiyle birlikte kilitli parke taşlarını yerlerine döşüyor.

Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas, beldede bulunan cadde ve sokakların tamamının belediye ekiplerince elden geçirileceğini ifade ederken “Belde halkımızın faydasına olan her şeyi yapmaya hazırız. Yaptığımız bütün hizmetlerde halkın genel faydasını gözetiyor ve bu doğrultuda hizmetlerimizi sağlıyoruz.” dedi.

Nas, görev süresi boyunca Kayabağlar Beldesine önemli yatırımların yapılacağını ifade ederken yapılacak olan hizmetlerle birlikte beldenin daha yaşanılabilir bir yer haline geleceğini vurguladı.

Belediyenin her zaman halkın hizmetinde olacağı yönündeki vaadini tekrar yineleyen Hasan Nas; “Ak Parti Belediyecilik Politikalarıyla hizmetlerimizi kesintisiz sürdüreceğiz.” ifadesini kaydetti.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.