KAYABAĞLAR BELEDİYESİ GENÇLİKSPOR KENDİ SAHASINDA MAĞLUP OLDU

Spor 18.02.2024 - 18:20, Güncelleme: 18.02.2024 - 18:20 4933+ kez okundu.
 

KAYABAĞLAR BELEDİYESİ GENÇLİKSPOR KENDİ SAHASINDA MAĞLUP OLDU

Kayabağlar Belediyesi Gençlikspor kendi sahasında 6-0 yenildi
Bu gün saat 13.00’da oynanan Kayabağlar Belediyesi Gençlikspor ile Mazıdağı Fosfatspor maçının kazananı Mazıdağı Fosfatspor oldu. BAL Ligi takımları Kayabağlar Belediyesi Gençlikspor ile Mazıdağı Fosfatspor arasında oynan maç karşılaşmasının galibi 6-0’lık üstünlükle Mazıdağ Fosfatspor maçın galibi oldu. Kayabağlar Hayrettin Seven Stadyumunda oynan maçta Mazıdağı Fosfatspor göllerini takım oyuncuları Abdülkadir Özdemir 10 ile 46’ncı dakikalarda, Yunus Emre Mest 22’nci dakikada, Kubilay Yıldırım 32’nci,  Yunus Ensari 78’inci, Azat Baran 90’ıncı dakikada attı. Kayabağlar Belediyesi Gençlikspor Kulübü yetkilileri kendi sahalarında aldıkları mağlubiyetin telafi edilebilmesi adına disiplinli ve sıkı çalışmalara ağırlık vereceklerini kaydederek eksiklikleri gidererek ligdeki başarılarını sürdüreceklerine işaret etti. (Abdulaziz ÖZCAN)  
Kayabağlar Belediyesi Gençlikspor kendi sahasında 6-0 yenildi

Bu gün saat 13.00’da oynanan Kayabağlar Belediyesi Gençlikspor ile Mazıdağı Fosfatspor maçının kazananı Mazıdağı Fosfatspor oldu.

BAL Ligi takımları Kayabağlar Belediyesi Gençlikspor ile Mazıdağı Fosfatspor arasında oynan maç karşılaşmasının galibi 6-0’lık üstünlükle Mazıdağ Fosfatspor maçın galibi oldu.

Kayabağlar Hayrettin Seven Stadyumunda oynan maçta Mazıdağı Fosfatspor göllerini takım oyuncuları Abdülkadir Özdemir 10 ile 46’ncı dakikalarda, Yunus Emre Mest 22’nci dakikada, Kubilay Yıldırım 32’nci,  Yunus Ensari 78’inci, Azat Baran 90’ıncı dakikada attı.

Kayabağlar Belediyesi Gençlikspor Kulübü yetkilileri kendi sahalarında aldıkları mağlubiyetin telafi edilebilmesi adına disiplinli ve sıkı çalışmalara ağırlık vereceklerini kaydederek eksiklikleri gidererek ligdeki başarılarını sürdüreceklerine işaret etti.

(Abdulaziz ÖZCAN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.