Kayabağlar Belediyesi Gençlikspor, Mazıdağı Fosfatspor maçına hazırlanıyor

Siirt 16.02.2024 - 13:56, Güncelleme: 16.02.2024 - 13:56 1840+ kez okundu.
 

Kayabağlar Belediyesi Gençlikspor, Mazıdağı Fosfatspor maçına hazırlanıyor

Kayabağlar Belediyesi Gençlikspor Pazar günü yapılacak olan Mazıdağı Fosfatspor maçı öncesi idman ve çalışmalara ağırlık verdi.
Bölge Amatör Ligi takımı Kayabağlar Belediyesi Gençlikspor 18 Şubat Pazar günü yapılacak olan Mazıdağı Fosfatspor maç karşılaşması öncesi antrenman ve idmanlara ağırlık verdi. Kayabağlar Belediyesi Gençlikspor Kulübü yetkilileri Mazıdağı Fosfatspor ile yapılacak olan maç karşılaşmasında daha iyi performans göstermek ve takımın ligdeki yükselişini sağlamak amacıyla antrenman ve idmanlara ağırlık verdiklerini belirterek, “İlimizi ve beldemizi olabilecek en iyi şekilde temsil etmek ve taraftarımızın verdiği destekleri cevapsız bırakmamak için elimizden gelen bütün gayreti sergileyeceğiz.” açıklamasında bulundu. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kayabağlar Belediyesi Gençlikspor Pazar günü yapılacak olan Mazıdağı Fosfatspor maçı öncesi idman ve çalışmalara ağırlık verdi.

Bölge Amatör Ligi takımı Kayabağlar Belediyesi Gençlikspor 18 Şubat Pazar günü yapılacak olan Mazıdağı Fosfatspor maç karşılaşması öncesi antrenman ve idmanlara ağırlık verdi.

Kayabağlar Belediyesi Gençlikspor Kulübü yetkilileri Mazıdağı Fosfatspor ile yapılacak olan maç karşılaşmasında daha iyi performans göstermek ve takımın ligdeki yükselişini sağlamak amacıyla antrenman ve idmanlara ağırlık verdiklerini belirterek, “İlimizi ve beldemizi olabilecek en iyi şekilde temsil etmek ve taraftarımızın verdiği destekleri cevapsız bırakmamak için elimizden gelen bütün gayreti sergileyeceğiz.” açıklamasında bulundu.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.