Kayabağlar rengarenk!

Siirt 13.03.2024 - 11:45, Güncelleme: 13.03.2024 - 11:45 2721+ kez okundu.
 

Kayabağlar rengarenk!

3 bin 726 seçmenin oy kullanacağı Kayabağlar’da önemli caddeler aday ve partilerin bayrak ve afişleriyle süslendi.
Kayabağlarda çok sayıda Belediye Başkan Adayının olması beldedeki sokak ve caddelere de yansır oldu. Beldenin önemli noktalarından olan Kurtalan Caddesi Eski Belediye Binası önünde asılan parti bayrakları ve aday afişleri oldukça dikkat çekiyor. 3 bin 726 seçmenin oy kullanacağı Kayabağlar’da siyasi propaganda araçlarının iç içe olması şaşkınlığa neden olsa da Belediye Başkan adayları bu durumun barış ve kardeşliği işaret ettiğini savunuyor. Adaylar seçim yönelik çalışmalarda sağduyulu davranacaklarını belirterek “Küskünlüğe ve tatsızlığa mahal vermeden. Beldemizin yararına olan şeyleri istiyoruz. Ve propaganda sürecimizi bu şekilde sürdürüyoruz.” diyor. (Abdulaziz ÖZCAN)
3 bin 726 seçmenin oy kullanacağı Kayabağlar’da önemli caddeler aday ve partilerin bayrak ve afişleriyle süslendi.

Kayabağlarda çok sayıda Belediye Başkan Adayının olması beldedeki sokak ve caddelere de yansır oldu.

Beldenin önemli noktalarından olan Kurtalan Caddesi Eski Belediye Binası önünde asılan parti bayrakları ve aday afişleri oldukça dikkat çekiyor.

3 bin 726 seçmenin oy kullanacağı Kayabağlar’da siyasi propaganda araçlarının iç içe olması şaşkınlığa neden olsa da Belediye Başkan adayları bu durumun barış ve kardeşliği işaret ettiğini savunuyor.

Adaylar seçim yönelik çalışmalarda sağduyulu davranacaklarını belirterek “Küskünlüğe ve tatsızlığa mahal vermeden. Beldemizin yararına olan şeyleri istiyoruz. Ve propaganda sürecimizi bu şekilde sürdürüyoruz.” diyor.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.