Kayabağlar’da mezarlık bahçesine asılan afiş kaldırıldı

Siirt 26.02.2024 - 18:36, Güncelleme: 26.02.2024 - 18:36 2783+ kez okundu.
 

Kayabağlar’da mezarlık bahçesine asılan afiş kaldırıldı

Haberimize konu olan Kayabağlar Beldesinde belediye başkan adayının mezarlık bahçesine asılan afişi kaldırıldı.
Gazetemizi ziyaret eden HÜDA PAR Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Sabahattin Asma, beldede afiş asılacak alanların sınırlı olması nedeniyle kendi bilgisi dışında parti çalışanlarının afişi mezarlık bahçesine astığını belirtti. Asma, afişin mezarlık bahçesinden alınarak başka bir alana asılacağını aktardı. Seçim çalışmaları hakkında açıklamada bulunan Asma, ilçede seçim irtibat bürosu açmayacaklarını buraya harcanacak paranın beldede bulunan yetim ve yardıma muhtaç ailelere yardım olarak verileceğini belirten Asma, “Beldede seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Seçim irtibat bürosu açmak yerine beldede yetim ve yardıma muhtaç ailelere maddi destek verme kararı aldık. Böylece Seçim irtibat bürosuna harcayacağımız parayı yardıma muhtaç kardeşlerimize vereceğiz” dedi. Kayabağlar’da iddalı olduklarını ifade eden Asma, kazanacaklarına inançlarının tam olduğunu belirterek, “Beldede yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımızı bize bir teveccühü olduğunu görüyoruz. Projelerimizi ve kazandığımız taktirde beldeyi nasıl yöneteceğimizi seçmenlerimizle paylaşıyoruz. Kazanmamız halinde her yıl 65 yaş üstü 15 vatandaşımızı kura ile umreye göndereceğiz. Her yıl 5 fakir ve yetim gencimizi evlendireceğiz. Ben daha önce yardım faaliyetlerinde bulunan Mustazaflar Cemiyet ve Peygamber Sevdalıları Platformu yöneticiliği yaptım. 12 Yıllık bir partiyiz ama yardım ve dayanışma konusunda yıllardır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vaatlerimiz havada kalmayacak. Belediye kaynaklarını halkın yararına kullanacağız.  Beldede yaşayan her bir bireye eşitlik şekilde hizmet vereceğiz. Belediye başkanının kapı kapı gezip vatandaşın ihtiyacının olup olmadığı soracağı bir yönetim tarzı ile beldemiz yöneteceğiz.” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)
Haberimize konu olan Kayabağlar Beldesinde belediye başkan adayının mezarlık bahçesine asılan afişi kaldırıldı.

Gazetemizi ziyaret eden HÜDA PAR Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Sabahattin Asma, beldede afiş asılacak alanların sınırlı olması nedeniyle kendi bilgisi dışında parti çalışanlarının afişi mezarlık bahçesine astığını belirtti.

Asma, afişin mezarlık bahçesinden alınarak başka bir alana asılacağını aktardı.

Seçim çalışmaları hakkında açıklamada bulunan Asma, ilçede seçim irtibat bürosu açmayacaklarını buraya harcanacak paranın beldede bulunan yetim ve yardıma muhtaç ailelere yardım olarak verileceğini belirten Asma,

“Beldede seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Seçim irtibat bürosu açmak yerine beldede yetim ve yardıma muhtaç ailelere maddi destek verme kararı aldık. Böylece Seçim irtibat bürosuna harcayacağımız parayı yardıma muhtaç kardeşlerimize vereceğiz” dedi.

Kayabağlar’da iddalı olduklarını ifade eden Asma, kazanacaklarına inançlarının tam olduğunu belirterek,

“Beldede yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımızı bize bir teveccühü olduğunu görüyoruz. Projelerimizi ve kazandığımız taktirde beldeyi nasıl yöneteceğimizi seçmenlerimizle paylaşıyoruz. Kazanmamız halinde her yıl 65 yaş üstü 15 vatandaşımızı kura ile umreye göndereceğiz. Her yıl 5 fakir ve yetim gencimizi evlendireceğiz. Ben daha önce yardım faaliyetlerinde bulunan Mustazaflar Cemiyet ve Peygamber Sevdalıları Platformu yöneticiliği yaptım. 12 Yıllık bir partiyiz ama yardım ve dayanışma konusunda yıllardır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vaatlerimiz havada kalmayacak. Belediye kaynaklarını halkın yararına kullanacağız.  Beldede yaşayan her bir bireye eşitlik şekilde hizmet vereceğiz. Belediye başkanının kapı kapı gezip vatandaşın ihtiyacının olup olmadığı soracağı bir yönetim tarzı ile beldemiz yöneteceğiz.” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.