Kayabağlar’da süs ışıkları tehlike oluşturuyor

Siirt 26.03.2024 - 20:58, Güncelleme: 26.03.2024 - 20:58 3178+ kez okundu.
 

Kayabağlar’da süs ışıkları tehlike oluşturuyor

Kayabağlar’da Çeşme Mahallesinde bilinmeyen bir nedenden ötürü bulunduğu platformdan sökülerek yere düşen süs ışığı ışıklandırma sistemi tehlike oluşturuyor.
Kayabağlar Vatan Caddesi üzerinde bulunan süs ışığı platformundan bir tanesinde ışıklandırma sisteminin bir bölümü yere düşerek tehlike oluşturuyor. Yere düşen ışıklandırma sisteminin aktif olarak çalıştığı görülürken çevrede evi bulunan belde sakinleri küçük yaştaki çocukların gece vaktinde de dışarı çıktığını söyleyerek dışarı çıkan bu çocuklar için tehlike oluşturduğunu belirtti.  Biran önce onarılması gereken ışıklandırma sistemi için belde sakinleri tarafından israf yorumları da yapılırken sakinler; “Binlerce lira harcayarak yapılan süs ışıklarına sahip çıkılsın hem tehlike oluşturuyor, hem de israfa neden oluyor.”şeklinde konuştular. Son günlerde tekli olan yağışlarla birlikte zeminin iyice ıslandığı ve elektrik çarpması tehlikesinin artığı da görülüyor. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kayabağlar’da Çeşme Mahallesinde bilinmeyen bir nedenden ötürü bulunduğu platformdan sökülerek yere düşen süs ışığı ışıklandırma sistemi tehlike oluşturuyor.

Kayabağlar Vatan Caddesi üzerinde bulunan süs ışığı platformundan bir tanesinde ışıklandırma sisteminin bir bölümü yere düşerek tehlike oluşturuyor.

Yere düşen ışıklandırma sisteminin aktif olarak çalıştığı görülürken çevrede evi bulunan belde sakinleri küçük yaştaki çocukların gece vaktinde de dışarı çıktığını söyleyerek dışarı çıkan bu çocuklar için tehlike oluşturduğunu belirtti. 

Biran önce onarılması gereken ışıklandırma sistemi için belde sakinleri tarafından israf yorumları da yapılırken sakinler; “Binlerce lira harcayarak yapılan süs ışıklarına sahip çıkılsın hem tehlike oluşturuyor, hem de israfa neden oluyor.”şeklinde konuştular.

Son günlerde tekli olan yağışlarla birlikte zeminin iyice ıslandığı ve elektrik çarpması tehlikesinin artığı da görülüyor.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.