KAYABAĞLAR’DA YOL ONARIM ÇALIŞMASI

Siirt 15.02.2024 - 20:09, Güncelleme: 15.02.2024 - 20:09 2840+ kez okundu.
 

KAYABAĞLAR’DA YOL ONARIM ÇALIŞMASI

Kayabağlar’da tahrip olan Ara Caddesi yol güzergahı Belediye Ekiplerinin yürüttüğü çalışma ile onarıldı.
Kayabağlar Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Bağlar Mahallesinde Bulunan Ara Cadde de meydana gelen göçük, çukurlaşma ve tahribatları önlemek adına çalışma yürüttü. Yapılan çalışmayla birlikte caddenin önemli bir kısmında işlevini yitirmiş olan kilitli parke taşları yerlerinden sökülerek dolgu malzemesiyle zemin tesviyesi yapıldı. Yapılan zemin tesviyesinden sonra çıkarılan kilitli parke taşları tekrar yerlerine oturtularak sağlamlığı artırıldı. Çalışma süresi boyunca Ara Cadde araç geçişlerine kapalı tutulurken çalışma tamamlandıktan sonra yol tekrar trafiğe açıldı. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kayabağlar’da tahrip olan Ara Caddesi yol güzergahı Belediye Ekiplerinin yürüttüğü çalışma ile onarıldı.

Kayabağlar Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Bağlar Mahallesinde Bulunan Ara Cadde de meydana gelen göçük, çukurlaşma ve tahribatları önlemek adına çalışma yürüttü.

Yapılan çalışmayla birlikte caddenin önemli bir kısmında işlevini yitirmiş olan kilitli parke taşları yerlerinden sökülerek dolgu malzemesiyle zemin tesviyesi yapıldı.

Yapılan zemin tesviyesinden sonra çıkarılan kilitli parke taşları tekrar yerlerine oturtularak sağlamlığı artırıldı.

Çalışma süresi boyunca Ara Cadde araç geçişlerine kapalı tutulurken çalışma tamamlandıktan sonra yol tekrar trafiğe açıldı.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.