Kaybolan zihinsel engelli çocuk bulundu

Güncel 11.04.2023 - 11:52, Güncelleme: 11.04.2023 - 11:52 2976+ kez okundu.
 

Kaybolan zihinsel engelli çocuk bulundu

Ovacık köyünde zihinsel engelli çocuğun kaybolduğu ihbarı üzerine Afet ve Acil Durum (AFAD) müdürlüğü ve jandarma ekipleri tarafından arama kurtarma çalışması yürütüldü.
Yapılan çalışmalar sonucu kaybolan engelli çocuk bulundu. Sağlık köntrolleri için Kurtalan ilçe Devlet Hastanesine götürülen çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Akşam saatlerinde Kurtalan’a bağlı olan Ovacık köyünde, zihinsel engelli çocuğun kaybolduğu ihbarı üzerine Afet ve Acil Durum (AFAD) müdürlüğü ve jandarma tarafından yapılan çalışmalar sonucu kaybolan çocuk bulundu. Kaybolan 10 yaşındaki Taha isimli zihinsel engelli çocuğu bulmak için büyük çaba gösteren Afet ve Acil Durum (AFAD) müdürlüğü ve jandarma ekipleri köyden 5 kilometre uzakta kaybolan çocuğu buldu. Soğuk havadan etkilendiği görülen çocuğu kurtaran ekipler ısınması için giysi ve yiyecek verdi. Çocuk sağlık kontrolleri yapılmak üzere 112 Acil Sağlık ekiplerine telsem edilerek Kurtalan Devlet Hastanesine götürüldü. Yapılan tetkikler üzerine kaybolan engelli çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. (Haber Merkezi)
Ovacık köyünde zihinsel engelli çocuğun kaybolduğu ihbarı üzerine Afet ve Acil Durum (AFAD) müdürlüğü ve jandarma ekipleri tarafından arama kurtarma çalışması yürütüldü.

Yapılan çalışmalar sonucu kaybolan engelli çocuk bulundu. Sağlık köntrolleri için Kurtalan ilçe Devlet Hastanesine götürülen çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Akşam saatlerinde Kurtalan’a bağlı olan Ovacık köyünde, zihinsel engelli çocuğun kaybolduğu ihbarı üzerine Afet ve Acil Durum (AFAD) müdürlüğü ve jandarma tarafından yapılan çalışmalar sonucu kaybolan çocuk bulundu.

Kaybolan 10 yaşındaki Taha isimli zihinsel engelli çocuğu bulmak için büyük çaba gösteren Afet ve Acil Durum (AFAD) müdürlüğü ve jandarma ekipleri köyden 5 kilometre uzakta kaybolan çocuğu buldu.

Soğuk havadan etkilendiği görülen çocuğu kurtaran ekipler ısınması için giysi ve yiyecek verdi.

Çocuk sağlık kontrolleri yapılmak üzere 112 Acil Sağlık ekiplerine telsem edilerek Kurtalan Devlet Hastanesine götürüldü. Yapılan tetkikler üzerine kaybolan engelli çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.