Kilis'te Karayolu Trafik Güvenliği Haftası etkinlikleri yapıldı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 09.05.2024 - 15:00, Güncelleme: 09.05.2024 - 14:39 1097 kez okundu.
 

Kilis'te Karayolu Trafik Güvenliği Haftası etkinlikleri yapıldı

KİLİS (AA) - Kilis'te Karayolu Trafik Güvenliği Haftası etkinliği düzenlendi.İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, vatandaşlara bilgilendirici broşür dağıtıldı, oluşturulan parkurda çocuklara yaya geçidinin önemi anlatıldı ve boyama kitabı hediye edildi.İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, kent meydanında denetim yaparak sürücülere bilgilendirmede bulundu.İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt da açılan stantları ziyaret etti.Polis ve jandarma trafik ekipleri ise yaptıkları yol uygulamalarında sürücülere bilgilendirici broşürler dağıttı.

KİLİS (AA) - Kilis'te Karayolu Trafik Güvenliği Haftası etkinliği düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, vatandaşlara bilgilendirici broşür dağıtıldı, oluşturulan parkurda çocuklara yaya geçidinin önemi anlatıldı ve boyama kitabı hediye edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, kent meydanında denetim yaparak sürücülere bilgilendirmede bulundu.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt da açılan stantları ziyaret etti.

Polis ve jandarma trafik ekipleri ise yaptıkları yol uygulamalarında sürücülere bilgilendirici broşürler dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.