Kırtasiyecilerde 23 Nisan hazırlığı

Siirt 13.04.2024 - 19:25, Güncelleme: 13.04.2024 - 19:25 2454+ kez okundu.
 

Kırtasiyecilerde 23 Nisan hazırlığı

Kırtasiyeci esnafı 23 Nisan hazırlığına başlayarak süs eşyası satışına başladı.
Kurtalan’da faaliyet gösteren kırtasiye işletmeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hazırlığı yapmaya başladı. Kırtasiyeler her yıl coşku içerisinde kutlanan 23 Nisan öncesi satmak üzere Türk Bayrağı, fener, 23 Nisan temalı balon ve benzeri süs eşyaları raflarına koyarak bu coşkulu günün görsel objelerle güzel ve neşeli geçmesini sağlayacak. Süs eşyaları okul, kreş ve benzeri yerlerin süslenmesinde kullanılacak olup 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günün anlam ve önemi öğrenciler empoze edilecek. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kırtasiyeci esnafı 23 Nisan hazırlığına başlayarak süs eşyası satışına başladı.

Kurtalan’da faaliyet gösteren kırtasiye işletmeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hazırlığı yapmaya başladı.

Kırtasiyeler her yıl coşku içerisinde kutlanan 23 Nisan öncesi satmak üzere Türk Bayrağı, fener, 23 Nisan temalı balon ve benzeri süs eşyaları raflarına koyarak bu coşkulu günün görsel objelerle güzel ve neşeli geçmesini sağlayacak.

Süs eşyaları okul, kreş ve benzeri yerlerin süslenmesinde kullanılacak olup 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günün anlam ve önemi öğrenciler empoze edilecek.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.