Kısacık, yüzme havuzu açılışına katıldı

Baykan 08.07.2023 - 19:01, Güncelleme: 08.07.2023 - 19:01 17299+ kez okundu.
 

Kısacık, yüzme havuzu açılışına katıldı

Gençlik ve Spor Siirt İl Müdürü Hayati Kısacık, Baykan’da portatif yüzme havuzunun açılışını gerçekleştirdi.
Gençlik ve Spor Siirt İl Müdürü Hayati Kısacık, Baykan’da Gençlik ve Spor Bakanlığı Yaz Spor okulu kapsamında yapılan portatif yüzme havuzunun açılışına gerçekleştirdi. Kısacık, açılış öncesi yaptığı açıklamada, "Baykan ilçemizde çocuklarımızın yaz tatilini eğlenceli hale getirmek için Bakanlığımızın portatif yüzme havuzunu hizmete açtık. Çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. Kısacık, açılış sonrası çocuklara tişört hediye etti. (Haber Merkezi)  
Gençlik ve Spor Siirt İl Müdürü Hayati Kısacık, Baykan’da portatif yüzme havuzunun açılışını gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor Siirt İl Müdürü Hayati Kısacık, Baykan’da Gençlik ve Spor Bakanlığı Yaz Spor okulu kapsamında yapılan portatif yüzme havuzunun açılışına gerçekleştirdi.

Kısacık, açılış öncesi yaptığı açıklamada, "Baykan ilçemizde çocuklarımızın yaz tatilini eğlenceli hale getirmek için Bakanlığımızın portatif yüzme havuzunu hizmete açtık. Çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kısacık, açılış sonrası çocuklara tişört hediye etti.

(Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.