Kızıltepe'de kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı

Güncel 09.04.2024 - 16:30, Güncelleme: 09.04.2024 - 16:33 927+ kez okundu.
 

Kızıltepe'de kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde belediye, kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.
Kızıltepe Belediyesi'nden yapılan açıklamada, bugün öğle saatlerinden itibaren ilçede aralıklı ve yerel olmak üzere kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olmasının beklendiği belirtildi. Açıklamada, vatandaşlara, ulaşımda aksamalar, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısında bulunuldu. (AA)
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde belediye, kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.

Kızıltepe Belediyesi'nden yapılan açıklamada, bugün öğle saatlerinden itibaren ilçede aralıklı ve yerel olmak üzere kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olmasının beklendiği belirtildi.

Açıklamada, vatandaşlara, ulaşımda aksamalar, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısında bulunuldu.

(AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.