Kömür yardımı alacaklara önemli uyarı! Son gün 1 Kasım

Siirt 26.10.2023 - 20:41, Güncelleme: 26.10.2023 - 20:41 2188+ kez okundu.
 

Kömür yardımı alacaklara önemli uyarı! Son gün 1 Kasım

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Kurtalanlı dar gelirli ailelerin kışlık ısınma ihtiyaçlarını gidermeleri amacıyla dağıtılan yardım kömürleri için önemli uyarı!
Kömür yardımı almaya hak kazanan ve Kurtalan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından fişini almış olan vatandaşlar 1 Kasım Çarşamba gününe kadar kömür dağıtım alanına giderek vakıf görevlilerine fişlerini teslim edip hak ettikleri miktarda kömürü almaları gerekiyor. Dağıtım alanında fiş kontrolü yapan vakıf görevlilerinin aktardığı bilgilere göre iki etap şeklinde dağıtılacak olan kömür yardımının 1’inci etabı için sona doğru yaklaşıldı. 2’inci etap kömür yardımı dağıtımı için ise hazırlıkların yapıldığını aktaran görevliler 1’inci etap ile 2’inci etap hak edişlerin çakışmaması ve kömür dağıtımının aksamaması adına böyle bir karar alındığı belirtilerek, vakıftan kömür fişini almamış olanlar için ise bu durumun geçerli olmadığı vurgulandı. (Mehmet Sadık AKSOY)
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Kurtalanlı dar gelirli ailelerin kışlık ısınma ihtiyaçlarını gidermeleri amacıyla dağıtılan yardım kömürleri için önemli uyarı!

Kömür yardımı almaya hak kazanan ve Kurtalan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından fişini almış olan vatandaşlar 1 Kasım Çarşamba gününe kadar kömür dağıtım alanına giderek vakıf görevlilerine fişlerini teslim edip hak ettikleri miktarda kömürü almaları gerekiyor.

Dağıtım alanında fiş kontrolü yapan vakıf görevlilerinin aktardığı bilgilere göre iki etap şeklinde dağıtılacak olan kömür yardımının 1’inci etabı için sona doğru yaklaşıldı.

2’inci etap kömür yardımı dağıtımı için ise hazırlıkların yapıldığını aktaran görevliler 1’inci etap ile 2’inci etap hak edişlerin çakışmaması ve kömür dağıtımının aksamaması adına böyle bir karar alındığı belirtilerek, vakıftan kömür fişini almamış olanlar için ise bu durumun geçerli olmadığı vurgulandı.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.