Koronavirüs vaka artışı korkutuyor!

Güncel 01.08.2021 - 19:02, Güncelleme: 01.08.2021 - 19:02 2190+ kez okundu.
 

Koronavirüs vaka artışı korkutuyor!

Kurtalan’da Koronavirüs vaka artışı korkutucu seviyeye ulaştı. Yetkililer Vatandaşları aşı olmaları konusunda uyarıyor.
Kurtalan’da koronavirüs (kovid-19) vaka sayıları her geçen gün artış gösteriyor. En çok vaka artış hızına sahip iller arasında yer alan Siirt’te bu artış, Sağlık Bakanlığı’nın Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasına da yansıdı. Yetkililer vatandaşları aşı olmaları konusunda uyarıyor.Kurtalandaki koronavirüs vaka artışı Hayat Eve Sığar (HES) mobil uygulamasının risk tablosu rengini her geçen gün değiştiriyor.Vaka artışı nedeniyle Kurtalan Devlet Hastanesi’nde koronavirüs hasta sayısında doluluk oranına ulaşıldı. İlçede, kovid-19 testi pozitif ve hastanelerde tedavi gören vatandaşların yanı sıra birçok kişi de evlerinde karantina altında.Kurtalan Belediyesi, kentteki hoparlörlerden vakaların arttığını, vatandaşları aşı olmaları konusunda uyarıyor.“YAĞIZ’DAN AŞI OLUN ÇAĞRISI”Kurtalan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Vehbi Yağız, vatandaşları aşı olmaları konusunda uyardı.Yağız sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, hastanelerinin covid tedavisi gören hastalarla doluluk oranına ulaştığını ve boş yer kalmadığını belirterek herkesi aşı olmaya davet etti.“DENETİMLER YETERSİZ”Kurtalan’da, koronavirüs vakalarındaki artışa rağmen bazı vatandaşların maske ve sosyal mesafe kurallarına uymadığı görülüyor.Kurtalan’da, son günlerde koronavirüs vaka sayısında artış yaşanıyor. Vaka sayısındaki artışa rağmen vatandaşlar maske ve sosyal mesafe kurallarına uymuyor.Vatandaşlar, ilçedeki denetimlerin arttırılması gerektiğini belirterek maske takmayan ve sosyal mesafe kurallarına uymayanlara cezai işlem uygulanması gerektiğini belirtiyorlar.Özellikle düğün ve taziyelerde sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulmadığını belirten vatandaşlar denetimlerin yetersiz olduğunu dile getirdiler.
Kurtalan’da Koronavirüs vaka artışı korkutucu seviyeye ulaştı. Yetkililer Vatandaşları aşı olmaları konusunda uyarıyor.

Kurtalan’da koronavirüs (kovid-19) vaka sayıları her geçen gün artış gösteriyor. En çok vaka artış hızına sahip iller arasında yer alan Siirt’te bu artış, Sağlık Bakanlığı’nın Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasına da yansıdı. Yetkililer vatandaşları aşı olmaları konusunda uyarıyor.
Kurtalandaki koronavirüs vaka artışı Hayat Eve Sığar (HES) mobil uygulamasının risk tablosu rengini her geçen gün değiştiriyor.
Vaka artışı nedeniyle Kurtalan Devlet Hastanesi’nde koronavirüs hasta sayısında doluluk oranına ulaşıldı.
İlçede, kovid-19 testi pozitif ve hastanelerde tedavi gören vatandaşların yanı sıra birçok kişi de evlerinde karantina altında.
Kurtalan Belediyesi, kentteki hoparlörlerden vakaların arttığını, vatandaşları aşı olmaları konusunda uyarıyor.
“YAĞIZ’DAN AŞI OLUN ÇAĞRISI”
Kurtalan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Vehbi Yağız, vatandaşları aşı olmaları konusunda uyardı.
Yağız sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, hastanelerinin covid tedavisi gören hastalarla doluluk oranına ulaştığını ve boş yer kalmadığını belirterek herkesi aşı olmaya davet etti.
“DENETİMLER YETERSİZ”
Kurtalan’da, koronavirüs vakalarındaki artışa rağmen bazı vatandaşların maske ve sosyal mesafe kurallarına uymadığı görülüyor.
Kurtalan’da, son günlerde koronavirüs vaka sayısında artış yaşanıyor. Vaka sayısındaki artışa rağmen vatandaşlar maske ve sosyal mesafe kurallarına uymuyor.
Vatandaşlar, ilçedeki denetimlerin arttırılması gerektiğini belirterek maske takmayan ve sosyal mesafe kurallarına uymayanlara cezai işlem uygulanması gerektiğini belirtiyorlar.
Özellikle düğün ve taziyelerde sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulmadığını belirten vatandaşlar denetimlerin yetersiz olduğunu dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.