Köylülerden “Yolumuzu Yapın” çağrısı

Siirt 11.04.2024 - 20:34, Güncelleme: 11.04.2024 - 20:34 3302+ kez okundu.
 

Köylülerden “Yolumuzu Yapın” çağrısı

Beşler Köy yolu oluşan çukurlar nedeniyle kullanılamaz hale geldi vatandaş yardım çağrısında bulundu.
Kurtalan 20 kilometre uzaklıkta bulunan Beşler köy yolu oluşan çukurlar ve tahribatlar neden ile kullanılamaz hale gelmiş durumda. Köylüler yolun uzun süreden beri bozuk olduğunu belirtirken ilgili kurumlar yaptıkları başvuruların hiçbir şekilde olumlu cevaplanmadığını iletiyor. Beşler gurup köy yolunu kullanan Mücahit  Acet, yolda oluşan çukurlar nedeniyle arabayla köy yolundan geçmenin neredeyse imkansız hale geldiğini aktarırken oluşan çukurlarla beraber yolda yer alan menfezlerde de çökmeler oluştuğunu aktarıyor. Acet, “Kurtalan’a bağlı Beşler Köy yolu, kullanılamaz hale gelmiş durumda. Kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz kimse bu köy yoluna sahip çıkmıyor.” derken belirtilen köy yolunun başka köylere ulaşım imkanı sağladığı için taşımalı eğitim hizmetinden yararlanan öğrenci servislerinin de bu yoldan geçtiğini önemle vurguluyor. Acil yardım çağrısında bulunan Acet “Sayın Valimiz, Sayın Kaymakamımız sizlere sesleniyoruz duyun artık şu sesimizi” sözleriyle yetkililerden yardım talebinde bulundu. (Abdulaziz ÖZCAN)
Beşler Köy yolu oluşan çukurlar nedeniyle kullanılamaz hale geldi vatandaş yardım çağrısında bulundu.

Kurtalan 20 kilometre uzaklıkta bulunan Beşler köy yolu oluşan çukurlar ve tahribatlar neden ile kullanılamaz hale gelmiş durumda.

Köylüler yolun uzun süreden beri bozuk olduğunu belirtirken ilgili kurumlar yaptıkları başvuruların hiçbir şekilde olumlu cevaplanmadığını iletiyor.

Beşler gurup köy yolunu kullanan Mücahit  Acet, yolda oluşan çukurlar nedeniyle arabayla köy yolundan geçmenin neredeyse imkansız hale geldiğini aktarırken oluşan çukurlarla beraber yolda yer alan menfezlerde de çökmeler oluştuğunu aktarıyor.

Acet, “Kurtalan’a bağlı Beşler Köy yolu, kullanılamaz hale gelmiş durumda. Kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz kimse bu köy yoluna sahip çıkmıyor.” derken belirtilen köy yolunun başka köylere ulaşım imkanı sağladığı için taşımalı eğitim hizmetinden yararlanan öğrenci servislerinin de bu yoldan geçtiğini önemle vurguluyor.

Acil yardım çağrısında bulunan Acet “Sayın Valimiz, Sayın Kaymakamımız sizlere sesleniyoruz duyun artık şu sesimizi” sözleriyle yetkililerden yardım talebinde bulundu.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.