Kozluk'ta "Akademisyen-Öğrenci Buluşması" etkinliği

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 18.04.2024 - 17:30, Güncelleme: 18.04.2024 - 17:03 498 kez okundu.
 

Kozluk'ta "Akademisyen-Öğrenci Buluşması" etkinliği

BATMAN (AA) - Batman'ın Kozluk ilçesinde "Akademisyen-Öğrenci Buluşması" etkinliği düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Batman Üniversitesi arasında imzalanan "Akademisyen-Öğrenci Buluşması" işbirliği protokolü kapsamında, Batman Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanlığı ve Rektör Yardımcılığı görevini yürüten Prof. Dr. Necmettin Sezgin, Çayhan İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.Sezgin, öğrencilere toplumda iyi insan olma kavramı üzerine seminer verdi.

BATMAN (AA) - Batman'ın Kozluk ilçesinde "Akademisyen-Öğrenci Buluşması" etkinliği düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Batman Üniversitesi arasında imzalanan "Akademisyen-Öğrenci Buluşması" işbirliği protokolü kapsamında, Batman Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanlığı ve Rektör Yardımcılığı görevini yürüten Prof. Dr. Necmettin Sezgin, Çayhan İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Sezgin, öğrencilere toplumda iyi insan olma kavramı üzerine seminer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.