Kurtalan Belediye Eş Başkanlarından Ramazan Bayramı Mesajı

Siirt 09.04.2024 - 13:46, Güncelleme: 09.04.2024 - 13:46 2769+ kez okundu.
 

Kurtalan Belediye Eş Başkanlarından Ramazan Bayramı Mesajı

Belediye Eş Başkanları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
31 Mart yerel seçimlerinde Kurtalan Belediye eş başkanlığına seçilen Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bingöl ve Aktin yayımladıkları mesajda şunları kaydettiler, “Bu yılki Ramazan Bayramı’nın halklarımızla dayanışma, kederlerimizi, sevinçlerimizi, ekmeğimizi paylaşma seferberliğine vesile olacağına inanıyoruz. Peygamber Efendimizin dediği gibi “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” sözünden hareketle dayanışmanın, paylaşımın ve kardeşlik köprülerinin kurulacağı bir bayram temenni ediyoruz. Ramazan Bayramı vesilesiyle, genelde ülkemizde özelde Kurtalan’da sağlık, barış, huzur, adalet ve halkların kardeşliği için edilen duaların kabul olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandılar. Bingöl ve Aktin, “31 Mart yerel seçimlerinde adaletsizliğe ve taşımalı oy zulmüne rağmen halkımızın desteğiyle seçilerek görevimize başladık. Kurtalan halkına bir kez daha teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdılar. (Abdulaziz ÖZCAN)  
Belediye Eş Başkanları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

31 Mart yerel seçimlerinde Kurtalan Belediye eş başkanlığına seçilen Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bingöl ve Aktin yayımladıkları mesajda şunları kaydettiler,

“Bu yılki Ramazan Bayramı’nın halklarımızla dayanışma, kederlerimizi, sevinçlerimizi, ekmeğimizi paylaşma seferberliğine vesile olacağına inanıyoruz.

Peygamber Efendimizin dediği gibi “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” sözünden hareketle dayanışmanın, paylaşımın ve kardeşlik köprülerinin kurulacağı bir bayram temenni ediyoruz.

Ramazan Bayramı vesilesiyle, genelde ülkemizde özelde Kurtalan’da sağlık, barış, huzur, adalet ve halkların kardeşliği için edilen duaların kabul olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandılar.

Bingöl ve Aktin, “31 Mart yerel seçimlerinde adaletsizliğe ve taşımalı oy zulmüne rağmen halkımızın desteğiyle seçilerek görevimize başladık. Kurtalan halkına bir kez daha teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdılar.

(Abdulaziz ÖZCAN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.