Kurtalan Belediyesi hizmet araçlarına yenisi eklendi

Siirt 17.03.2024 - 19:43, Güncelleme: 17.03.2024 - 19:43 2840+ kez okundu.
 

Kurtalan Belediyesi hizmet araçlarına yenisi eklendi

Kurtalan Belediyesi tarafından satın alınan kazıyıcı ve yükleyici iş makinesiyle hizmet verimliliği artırılacak.
Kurtalan Belediyesi tarafından hizmet kalitesinin artırılması amacıyla 4 milyon liraya yeni bir iş makinesi satın alındı. Satın alınan kazıyıcı ve yükleyici iş makinesi ile belediye Hizmetlerine dahil ağır işlerin kolay ve daha hızlı yapılacağı düşünülüyor. Belediye görevlilerinden alınan bilgilere göre 100 beygir gücüne sahip olan iş makinesi 12 tonluk ağırlıktaki yükleri rahatlıkla kaldıra bilecek özelliğe sahip. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalan Belediyesi tarafından satın alınan kazıyıcı ve yükleyici iş makinesiyle hizmet verimliliği artırılacak.

Kurtalan Belediyesi tarafından hizmet kalitesinin artırılması amacıyla 4 milyon liraya yeni bir iş makinesi satın alındı.

Satın alınan kazıyıcı ve yükleyici iş makinesi ile belediye Hizmetlerine dahil ağır işlerin kolay ve daha hızlı yapılacağı düşünülüyor.

Belediye görevlilerinden alınan bilgilere göre 100 beygir gücüne sahip olan iş makinesi 12 tonluk ağırlıktaki yükleri rahatlıkla kaldıra bilecek özelliğe sahip.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.