Kurtalan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde tadilat çalışması

Pervari 04.07.2023 - 21:43, Güncelleme: 04.07.2023 - 21:43 17095+ kez okundu.
 

Kurtalan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde tadilat çalışması

Kurtalan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde çatı katında işlevini yitirmiş olan saçların değiştirilmesi için tadilat çalışmasına başlandı.
Tekel Mahallesinde bulunan Kurtalan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ana binasının çatısında tadilat çalışması yapılmaya başlandı. Binanın yağışlı havalarda çatı katından su alarak tavanda damlama ve rutubete neden olurken işlevini kaybetmiş saçlar ise rüzgarlı havalarda tehlike oluşturuyordu. Edinilen bilgilere işlevini yerine getirmeyen çatı saçları değiştirilerek daha iyi kalitede saçlar monte edildi. Ayrıca tadilat çalışması kapsamında yağmur olukları da değiştirilerek yeni su giderlerinin takılacağı öğrenildi. Çatı tadilatının yapıldığı Kurtalan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencisi bulunan veliler ise yapılan çalışma nedeniyle emeği geçen herkese teşekkür etti. Yapılan çalışmayla olumsuz hava koşullarından dolayı deforme olmuş çatılar değiştirilerek yeni su olukları takıldığı görüldü. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde çatı katında işlevini yitirmiş olan saçların değiştirilmesi için tadilat çalışmasına başlandı.

Tekel Mahallesinde bulunan Kurtalan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ana binasının çatısında tadilat çalışması yapılmaya başlandı. Binanın yağışlı havalarda çatı katından su alarak tavanda damlama ve rutubete neden olurken işlevini kaybetmiş saçlar ise rüzgarlı havalarda tehlike oluşturuyordu.

Edinilen bilgilere işlevini yerine getirmeyen çatı saçları değiştirilerek daha iyi kalitede saçlar monte edildi. Ayrıca tadilat çalışması kapsamında yağmur olukları da değiştirilerek yeni su giderlerinin takılacağı öğrenildi. Çatı tadilatının yapıldığı Kurtalan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencisi bulunan veliler ise yapılan çalışma nedeniyle emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yapılan çalışmayla olumsuz hava koşullarından dolayı deforme olmuş çatılar değiştirilerek yeni su olukları takıldığı görüldü.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.